Va carregar contra tot

Vídeo | Així va perdre els papers ‘lady Aeroport’ quan li van dir que no tenia un vol

Pànic en una muntanya russa: un vídeo mostra una perillosa esquerda a la seva estructura

Vídeo | El home que va sembrar el pànic a l’obrir la porta d’un avió en ple vol va dir que estava «sufocat»

Vídeo | Així va perdre els papers ‘lady Aeroport’ quan li van dir que no tenia un vol

Twitter

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Va passar a l’Aeroport Internacional de la Ciutat de Mèxic (AICM) i, com no podia ser de cap altra manera el fet s’ha tornat viral per les impactants imatges que han circulat ràpidament a les xarxes. Una dona, passatgera de l’aerolínia Volaris, va perdre els papers i va carregar contra tot el que tenia davant quan li van comunicar que no podia agafar el vol que tenia previst. Entre les destrosses, diversos ordinadors.

Notícies relacionades

La dona, a més de destrossar part del taulell de l’esmentada aerolínia, també va insultar l’empleada que hi havia, que només va poder dir-li que tot el que estava trencant ho hauria de pagar ella mateixa. La protagonista d’aquesta història, ja coneguda com a ‘lady Aeroport’, va reaccionar així quan l’aerolínia li va informar que la seva reserva no apareixia en el sistema malgrat que la dona l’havia fet a través d’una agència de viatges.

Després de l’aldarull, va arribar la policia i la va detenir. Pel que ha transcendit, l’aerolínia no va presentar càrrecs en contra la dona malgrat les destrosses que va causar.