VÍDEO| Així arribava Tamara Falcó a la finca El Rincón per al seu casament

1
Es llegeix en minuts
Layla Zaoui
Layla Zaoui

TikToker

ver +

Malgrat les dificultats que havien fet trontollar en més d’una ocasió l’esperat casament de l’any, alimentades per les notícies sobre les diverses infidelitats d’Iñigo Onieva, avui s’ha portat a terme el casament davant més de 300 convidats. Amics, familiars i nòvios inclosos, han arribat aquesta tarda al palau El Rincón, no sense cert retard, per presenciar l’enllaç en una cerimònia religiosa.

El casament entre la marquesa de Griñón i Iñigo Onieva ha sigut un dels esdeveniments socials més mediàtics. TVE, Antena 3 i Telecinco han programat aquest cap de setmana una àmplia cobertura de la cerimònia amb alguns especials. Contradictòriament, els nòvios han volgut hermetitzar la celebració per evitar filtrar la milionària exclusiva en la qual, segons ha informat 'Y ahora Sonsoles', «fins i tot el xampany estava patrocinat».

Des de la casa de la seva mare

Tot i que la festa començava ahir a l’Hotel Ritz de Madrid, on es van poder reunir grans rostres coneguts del nostre país i, per descomptat, familiars dels nòvios, no ha sigut fins a les 15.30 de la tarda quan la nòvia ha abandonat Puerta de Hierro, la casa de la seva mare.

Notícies relacionades

Ho feia acompanyada per dues persones de seguretat i els seus ajudants. Amb un rostre emocionat, mostrant un somriure d’orella a orella, Tamara saludava a tots els mitjans que s’amuntegaven als voltants de Puerta de Hierro i mostrava aquest maquillatge tan especial que ha elegit per al seu gran dia.

Fent esperar la nòvia, hores després ho faria Iñigo Onieva. Passades les 17 h de la tarda s’ha deixat veure abandonant la casa on viu amb la marquesa de Griñón en ple centre madrileny per pujar en un vehicle direcció a El Rincón. Vestit amb camisa i tirants, amb ulleres de sol i amb el cabell engominat, Íñigo es trobava amb la presència de multitud de mitjans de comunicació i assegurava que tot estava «molt bé». Amb posat seriós, el nòvio sembla que ha sortit amb el temps molt limitat, però decidit a portar a terme el seu enllaç matrimonial amb Tamara Falcó.