Streamers

¿Qui són els participants de ‘La velada del año 3’?

Quan i a quina hora és ‘La velada del año 3’ d’Ibai Llanos

Quan i com es poden comprar entrades per veure ‘La velada del año 3’ d’Ibai Llanos

Com i on es pot veure ‘La velada del año 3’ d’Ibai Llanos

¿Qui són els participants de ‘La velada del año 3’?

Zowy Voeten

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La velada del año III’, organitzada per l’streamer Ibai Llanos, es portarà a terme dissabte vinent 1 de juliol del 2023 a l’estadi Cívitas Metropolino de Madrid. En aquest esdeveniment esportiu i social es faran sis combats de boxa entre diferents personalitats del món de l’entreteniment. L’acte es podrà seguir ‘online’ al canal oficial de Twitch d’Ibai Llanos i comptarà amb la col·laboració de David Broncano com a comentarista convidat.

Participants de ‘La velada del año III’

  • Ampeter versus Abraham Mateo: en un primer moment, havia de ser un enfrontament entre Ampeter i Papi Gavi, però aquest últim va haver d’agafar una baixa d’última hora per problemes de salut. Finalment, el substitueix el cantant Abraham Mateo, que va acceptar el repte tot just amb tres setmanes per poder preparar-se.

  • Sammy Rivers versus Marina Rivers: l’enfrontament entre les ‘Rivers’ està generant molta expectativa, l’streamer mexicana s’enfrontarà a la tiktoker, per veure quina de les dues es guanya l’exclusivitat del nom.

  • Luzu versus Fernanfloo: els dos youtubers s’estan preparant intensament per posar la seva amistat a prova al ring. Tot i que en un primer moment els seus seguidors no tenien confiança que hi participessin de debò, ja que són tan pròxims, és cert que la preparació de tots dos està sent molt intensa i rigorosa.

  • Shelao versus Misho Amoli: en aquest combat també han hagut de buscar substitut. Al principi hi havia de participar el youtuber ViruZz, però va patir una lesió ocular en un combat anterior que li impedirà participar en ‘La velada del año III’. Al seu lloc, ho farà Misho Amoli, creador de contingut que ja s’ha vist en altres esdeveniments d’Ibai. Shelao és un dels favorits, ja que fa molt temps que s’està entrenant i va practicar boxa fa anys.

  • Amouranth versus Mayichi: les dues streamers estan portant a terme una forta preparació per a ‘La velada del año III’. Molts usuaris tenen com a favorita Amouranth, tot i que ningú subestima Mayichi, qui ja ha demostrat a la Kings League –un altre esdeveniment organitzat per Ibai Llanos– que es pren molt seriosament qualsevol repte que se li proposi.

  • Coscu versus Germán Garmendia: aquestes dues personalitats d’internet s’estan entrenant amb un staff d’alt nivell per al dia important. L’argentí i el xilè tenen expectants els seus seguidors d’Amèrica Llatina per veure qui dels dos aconsegueix guanyar al ring.

Actuacions de ‘La velada del año III’

Ibai Llanos va anunciant les sorpreses de l’esdeveniment al seu compte de Twitter amb comptagotes. L’streamer va publicar el cartell amb els sis dels vuit artistes que actuaran a ‘La velada del año III’.

  • Quevedo

  • Rosario Flores

  • María Becerra

  • Estopa

  • Feid

  • Ozuna