Trobada fortuïta

Vídeo | Rosalía sorprèn els nens castellers de la Colla del Poble Sec de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dimarts, els nens i nenes de la Colla de Castellers del Poble Sec han complert el somni de qualsevol: trobar-se Rosalía pels carrers del seu barri: «Ahir, passejant pel Poble-sec, els nens es van trobar amb Rosalía, i va ser un moment especial. Aquesta màgia es veu reflectida a les cares d’admiració de les petites amb l’artista», escriuen des del perfil de Twitter del centre cultural.

Notícies relacionades

La cantant de Sant Esteve Sesrovires va parar per fer-se fotos i repartir autògrafs entre els fans presents, que també van fer gal·la del seu talent amb una formació castellera improvisada, que va comptar amb la participació d’una convidada molt especial: «Les petites, que també són unes artistes, van compartir el que saben fer, castells i el calendari 2023, de cara a tornar a compartir aquest moment tan especial».

Des de la Colla Castellera del Poble-sec conclouen la publicació mostrant el seu agraïment a la superestrella catalana: «Gràcies, Rosalía. Les petites no han dormit, però l’emoció i el somriure els durarà setmanes».