Mamarazzis

Mamarazzis: ¿Luis Miguel Dominguín i Ana Obregón?

Mamarazzis: ¿Luis Miguel Dominguín i Ana Obregón?
4
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Miguel Bosé ho ha aconseguit. Ell només té dos fills, el Diego i el Tadeo. La legislació actual no permet establir la filiació no matrimonial únicament a través del vincle afectiu. Així ho recull la sentència del Tribunal Suprem i poc hi pot fer Nacho Palau, que va posar una demanda al cantant justament perquè la justícia reconegués que l’Ivo i el Telmo també són fills del cantant.

Miguel Bosé

«Amb el Diego i el Tadeo he format la meva pròpia família. La Tata ja no està aquí per educar-los i el torero per malcriar-los, així que em correspon a mi aquesta tasca. I aquesta serà la meva prioritat la resta de la meva vida». Amb aquestes paraules acaba la sèrie ‘Bosé’ de SkyShowtime, en què a través de sis capítols ens narren la vida del cantant. ‘Bosé’ és un biópic aprovat i supervisat pel mateix Miguel, així que el final de la sèrie és el que ell vol i per la qual cosa ha lluitat.

Ell va aconseguir els seus dos fills a través de l’explotació reproductiva i Nacho Palau, dos més, l’Ivo i el Telmo, a través del mateix mètode. Cadascú va utilitzar la seva esperma per tenir els seus propis fills. Ningú va dir que haguessin de ser germans. Es van criar junts mentre eren parella, però en la ment del Miguel, tal com demostra en públic i en privat, els fills del Nacho no eren seus. Només ho són el Diego i el Tadeo perquè per al Miguel té més pes la genètica que la vida. Els nens s’estimen, mantenen contacte virtual gairebé diàriament i es veuen en èpoques vacacionals. Només són germans a ulls de Nacho Palau, que així s’ha manifestat públicament en nombroses ocasions.

Miguel Bosé no ho ha fet, així que la frase final de la sèrie és lapidària. No considera l’Ivo i el Telmo els seus fills i no són ni la seva família ni la seva prioritat. Per cert, no és l’única sorpresa que ens hem emportat revisant la sèrie. El cantant sembla justificar tots els seus comportaments al llarg de la seva vida per una infància marcada per les baralles dels seus pares, Luis Miguel Dominguín i Lucía Bosé. No demostra el més mínim afecte cap a cap dels dos i només parla d’amor quan es refereix a la Tata.

Reme es deia la dona que el va cuidar i a qui sembla retre homenatge el cantant. Just el contrari que passa amb Luis Miguel. Més enllà d’anècdotes que ja coneixem sobre com li va costar al torero acceptar la carrera del seu fill o com el va obligar a caçar, hi ha una escena que ens han deixat el cor encongit. Luis Miguel Dominguín va intentar seduir Ana Obregón quan aquesta només tenia 16 anys. A la sèrie és la mateixa Ana qui plorant explica al Miguel que el seu pare ha intentat sobrepassar-se amb ella. El Miguel reacciona i increpa el seu pare. Li demana explicacions. El torero li treu importància. Molt típic de masclistes, és clar.

Com que a la resta de mitjans ho han destacat com un intent de ‘lligar’ o una ‘insinuació’ del torero, les Mamarazzis parlarem claret. No va més enllà l’anècdota. Però sí que queda clar, si és certa la narració, que a més de matar animals, ser un marit permanentment infidel, traumatitzar els fills i portar amb ells una educació gairebé violenta, Luis Miguel Dominguín estava a prop de ser un abusador. A cada cosa, pel seu nom. Un senyor que rondava els 50 intentant sobrepassar-se amb una nena de 16 fins a provocar-li el plor per la incomoditat, això és abús. Que quedi escrit, per si de cas. I a més, és vomitiu.

Tamara Falcó

Notícies relacionades

A ‘Sálvame’ explicaven aquesta setmana que Tamara Falcó vol perdre 10 quilos en tres setmanes per estar a punt per al casament. El 8 de juliol està a la cantonada i la filla de la Preysler es vol veure prima.

Fa dies que infinitat de programes i tertúlies comenten l’aspecte físic de la jove. Que si s’està sotmetent a un tractament hormonal per quedar-se embarassada, que si els nervis d’aquests dies, que si torna a tenir problemes de tiroide, que si li dobla el perímetre abdominal a la mare... Molts d’aquests comentaris són fets per homes, òbviament.La grassofòbia és imparable i no entén de classes. I menys si es tracta d’una dona. La Tamara estarà radiant el dia del seu casament, com qualsevol altra nòvia. Ja n’hi ha prou d’aquesta pressió estètica que ens porta a cometre bogeries tan insalubres com tancar-se en una clínica per baixar 10 quilos. O canviem la mirada i acceptem la diversitat corporal o continuarem exercint discriminació. ¡Compte!