Abans va tenir un mal pressentiment

Una dona mor després de menjar uns bombons que li havien regalat pel seu aniversari: estaven enverinats

  • L’aliment que pot fer malbé el teu pàncrees que és tot un clàssic de la cuina

  • El nou complement de gairebé 31 euros per als pensionistes

  • Un home mor atropellat quan ajudava una família d’ànecs a travessar un carrer

Una dona mor després de menjar uns bombons que li havien regalat pel seu aniversari: estaven enverinats
3
Es llegeix en minuts

Matar algú amb uns bombons enverinats està molt vist. Però a la tele, sobretot en sèries B o telenovel·les, no a la vida real. No obstant, això és el que li va passar a una dona a Rio de Janeiro (Brasil). Va rebre un ram de flors i un paquet de dolços pel seu 54 aniversari. Tot un detall, sinó no fos perquè no hi havia remitent. Per això, la víctima, Lindaci Viegas Batista de Carvalho, va tenir un mal pressentiment. De fet, fins i tot va fer broma amb l’opció que tinguessin algun tipus de verí. En canvi, el seu exmarit li va dir que no temés, que era el seu regal. Així que se’ls va menjar. ¿Què podia sortir malament? Doncs tot. Per sort, i com passa en els assassinats d’aquest tipus en la ficció, l’assassí ja està entre reixes. Bé, assassina.

Un missatger va trucar la Lindaci dissabte passat, 20 de maig, i li va dir que tenia un paquet per a ella. Al preguntar de qui provenia, el repartidor va dir no saber-ho. Això la va espantar per un motiu: la dona havia rebut trucades intimidatòries per telèfon i missatges amenaçadors a través de les xarxes socials per part d’una altra dona els dies previs al seu aniversari, va explicar la seva família després del fatídic desenllaç.

Tot i així, la víctima va recollir el paquet. Fins i tot va fer broma amb els seus companys amb la possibilitat que estiguessin enverinats, però llavors va aparèixer l’exmarit. Al saber que ni el ram ni els bombons tenien remitent, va voler quedar bé i va dir que eren el seu regal. Per això, la Lindaci va decidir menjar-se’ls, no sense abans compartir-los amb el seu fill.

El nen en va endrapar un i el va escopir immediatament perquè «tenia molt mal gust», relata la família. La dona tampoc va captar aquell avís i va procedir a menjar-se la xocolata. Al cap de pocs segons, va començar a trobar-se malament. «Va posar els ulls en blanc i se li van engarrotar les extremitats», relaten els testimonis a mitjans brasilers. La Lindaci va morir de camí a un hospital de Rio de Janeiro.

«Vaig fer una entrega innocent i soc innocent»

Amb tot, la família ràpidament va advertir la policia que es tractava d’un assassinat per enverinament i van posar els agents rere la pista de la dona que l’havia amenaçat, que a més és l’exparella del seu actual nòvio. «Tenim evidències que ella va fer amenaces: una foto d’ella sostenint una arma amb un missatge amenaçador per a la meva germana. A part dels missatges al mòbil del meu cunyat. Li deia que no pararia fins que la Lindaci estigués morta», va denunciar a principis d’aquesta setmana Lenice Batista, germana de la víctima.

Notícies relacionades

Les autoritats ja han arrestat la presumpta assassina, Susane Martins da Silva. «No ha negat el crim. Va preferir guardar silenci i no va oposar resistència», va informar el cap de policia Fabio Souza, alhora que va afegir que va passar a disposició judicial.

El nòvio de la víctima no s’ha pronunciat públicament sobre el succés. En canvi, el missatger, que es diu Lucas Bernardes, es va presentar davant les autoritats per clamar per la seva innocència. «Vaig fer una entrega innocent i soc innocent. Tinc la consciència tranquil·la. Quan em vaig despertar, vaig veure la notícia que una dona va morir amb un bombó i vaig pensar ‘jo vaig fer aquesta entrega’», relata.

Temes:

Brasil