Estadi Lluís Companys

Una parella es compromet en el concert de Coldplay de Barcelona

  • Coldplay convida ecologistes als seus concerts: «És un regal del cel»

  • Coldplay | La gira més sostenible de la història

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els concerts s’han convertit en un nou focus per a les parelles que volen comprometre’s en matrimoni. Ja ho hem vist amb diversos concerts de la gira internacional de Taylor Swift, i ara el fenomen s’està repetint en els concerts de Coldplay.

Notícies relacionades

La cançó de ‘Yellow’, un dels ‘singles’ mítics de la banda quan estava començant a créixer, parla de les sensacions positives que produeix l’amor. I, tot i que el mateix Chris Martin hagi admès que «no té gaire sentit» la lletra de la cançó, els seus fans coincideixen que aquesta incideix en la bellesa i els bons sentiments que experimentem quan estem amb els que estimem. ‘Yellow’, ‘groc’, és un color càlid, associat a la llum i a les estrelles, així que per a molts sí que és una cançó amb significat i molt sentit.

Ja va passar durant el primer concert de Coldplay a Barcelona, i aquest dijous –en el segon– ha tornat a passar. Almenys dues parelles han aprofitat el final de la cançó, quan la lletra diu «‘It’s true / Look how they shine for you’» (‘És veritat, mira com brillen [les estrelles] per tu’), per agenollar-se davant les seves parelles i proposar matrimoni amb l’espectacle immersiu dels llums de color groc. Per acabar amb la proposta romàntica i els versos «‘Look at the stars / Look how they shine for you / And all the things that you do’» concloent la cançó.