Llestos per emprendre el vol

Una ànega es passeja amb els seus 9 aneguets per les pistes d’enlairament de l’aeroport de Barajas-Madrid | Vídeo

Una ànega es passeja amb els seus 9 aneguets per les pistes d’enlairament de l’aeroport de Barajas-Madrid | Vídeo
1
Es llegeix en minuts

Els ànecs, com els avions, volen. I volar semblava ser precisament la intenció d’una ànega que, seguida dels seus 9 aneguets, ha recorregut les pistes de l’Aeroport d’Adolfo Suárez Madrid-Barajas.

El vídeo, que ha penjat a Twitter el compte Controladors aeris –que expliquen «el que està passant al cel... i a la terra» – mostra l’animal i els seus pollets fent una autèntica tasca de reconeixement de les pistes.

Notícies relacionades

El riu Jarama, que va ser lleugerament desviat durant l’última ampliació de l’aeroport per construir la pista 14L/14L/32R, té ànecs salvatges en abundància.

Un episodi similar es va produir el passat 27 d’abril quan una oca del Nil, una au de la família d’anàtids –la mateixa que la dels ànecs–, es va colar al Mútua Madrid Open, el torneig de tennis més famós de la capital, enmig del partit que disputaven Tomás Martín Etcheverry i Adrian Mannarino. Després que aquest últim li llancés dues pilotes i després de ser perseguida per un aplegapilotes, l’oca va sortir volant i el partit es va poder reprendre.