Sorpresa entre els passatgers

Vídeo | Carlos Baute i Marta Sánchez es posen a cantar en un vol després d’un ensurt per turbulències

  • Les dues artistes a qui Carlos Baute va oferir cantar ‘Colgando en tus manos’ abans que a Marta Sánchez

Vídeo | Carlos Baute i Marta Sánchez es posen a cantar en un vol després d’un ensurt per turbulències

CARLOS BAUTE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sorpresa després d’un ensurt entre els passatgers d’un vol de Madrid a Porto que van coincidir amb els cantants Carlos Baute i Marta Sánchez: els músics van acabar amenitzant els viatgers cantant ‘Colgando en tus manos’: «Va passar una cosa molt boja», va dir l’artista en les seves xarxes socials, en què ha penjat el gran moment. «Anàvem en un avió i va començar una turbulència forta; al parar el moviment, l’hostessa (de bona manera) ens va dir: ‘¿Per què no canten una cançó i així la gent s’ho passa millor?’». I és el que van fer.

Notícies relacionades

«Com que tenim una mica de turbulència i tenim la sort de portar dos grans cantants a bord, els amenitzaran amb una cançó», s’escolta l’hostessa en el vídeo que han publicat. «¡Bon viatge!», diu Baute abans de començar a tocar la guitarra que portava a mà.

La reacció dels passatgers no es va fer esperar: molts van treure els mòbils per immortalitzar aquest moment, en què la parella va recordar la seva famosa col·laboració que es va presentar per primera vegada el 2008. Les imatges s’han viralitzat ràpidament.