Inflació

Orange apuja les tarifes: això és el que pagaràs a partir de març

La inflació torna a pujar al febrer per segon mes seguit i arriba al 6,1%

La guerra deixa una estela d’alts tipus d’interès i menys creixement fins al 2024

Des de 10 euros al mes: així són les noves tarifes de mòbil per a jubilats

Orange apuja les tarifes: això és el que pagaràs a partir de març
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A causa de la creixent inflació a Espanya, moltes empreses s’han vist en l’obligació d’apujar els preus dels seus productes per poder mantenir-se en el mercat. Un dels sectors en els quals s’ha notat aquest increment de tarifes ha sigut el de les companyies de telecomunicacions. Movistar i Vodafone són dues grans empreses que van apujar el cost de les seves quotes el 13 i el 22 de gener, respectivament.

Fins fa molt poc, la companyia Orange s’havia resistit a seguir els mateixos passos que les seves competidores, però al final tampoc li ha quedat cap altra opció que activar les mateixes accions iincrementar els preus per mantenir-se estables.

Així doncs, Orange apujarà el cost de les seves ofertes mòbil, televisió i dels seus paquets de fibra a partir del pròxim 26 de març d’aquest any; s’encareixenaixí les tarifes fins i tot cinc euros més al mes per a les modalitats que incloguin canals de futbol i dos euros més per a aquelles que no els incloguin.

Notícies relacionades

Orange ha justificat aquesta modificació amb l’increment del cost de l’energia, que ha impactat directament en els seus serveis,i també ha remarcat que la mesura s’ha implementat per poder ferinversions en la xarxa. A més, la companyia originària del Regne Unit també s’ha defensat comparant els preus que hi ha a Espanya amb els de la resta de països europeus, on les tarifes són encara més cares.

No hi haurà nous beneficis

Normalment, els increments de les tarifes en les companyies telefòniques significaven unes millores concretes en els productes i en els serveis. No obstant, aquesta vegada, les operadores no han incorporat beneficis nous malgrat haver apujat els preus i els clients pagaran més diners pel mateix servei. Les tarifes mòbils també s’apujaran entre un i dos euros mensuals.

Temes:

Orange