Neologismes

Aquesta persona t’ha fet un ‘zombieing’: quan torna del no-res

  • T’ha passat a Instagram: la pràctica de l’‘instagrandstanding’ que està molt de moda

  • Relacions amoroses: ¿què és el ‘curving’? Segur que t’ho han fet

  • ¿Què és el ‘gatsbying’? L’última moda per atraure el teu ‘crush’

Aquesta persona t’ha fet un ‘zombieing’: quan torna del no-res
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La manera més ràpida i senzilla per definir un zombi és parlar d’«algú que torna dels morts». Aquestes criatures místiques troben el seu origen en la religió del vudú haitià, tot i que la seva notorietat sempre ha estat lligada al món cinematogràfic, on pel·lícules com ‘Guerra Mundial Z’ i sèries com The Walking Dead han convertit aquests éssers terrorífics en una figura llegendària.

Notícies relacionades

El relat dels zombis també ha trobat empara a les xarxes socials, on s’han utilitzat per donar forma a un neologisme gens aleatori. Es tracta del ‘zombieing’, una analogia utilitzada per designar la pràctica que consisteix a tornar a escriure a un altre usuari després d’haver-ho ignorat durant un temps.

Així doncs, aquesta «tornada d’entre els morts» seria el punt final al ghosting. Com és previsible, no tots els internautes reaccionen favorablement a un missatge després d’haver sigut ignorats, per la qual cosa, com succeeix amb els zombis, algunes de les seves ‘víctimes’ opten per l’opció més raonable: fugir.