Els veïns van alertar de la seva absència

Un avi esquiva la mort amb mantes i mitja dotzena de cerveses a Tarragona

L’home, de 87 anys, va tenir una caiguda a casa seva dilluns passat, i es va quedar pràcticament immòbil i sense auxili durant tres dies

zentauroepp37025052 ambulancia sem190326085255

zentauroepp37025052 ambulancia sem190326085255

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home de 89 anys va tenir una caiguda a casa seva, situada a la localitat tarragonina de Creixell, dilluns passat, i es va quedar pràcticament immòbil durant gairebé tres dies.

Tal com informa el Diari de Tarragona, l’avi, que després de la mort de la seva dona fa un any vivia només a la casa, amb prou feines podia moure’s després de la caiguda i no va aconseguir que els veïns sentissin els seus crits d’auxili.

L’home només va aconseguir arrossegar-se per arribar a unes mantes –vitals per protegir-se del fred d’aquests dies; més tenint en compte que es va quedar una de les finestres de la casa entreoberta– i sis ampolles de cervesa que va aconseguir arrambar de la nevera i que va anar ingerint de manera dosificada al llarg dels tres dies que va estar convalescent al terra com a mitjà per nodrir-se i hidratar-se.

Notícies relacionades

Van ser els veïns els que dimecres passat van alertar la policia local de Creixell, al comprovar com feia diversos dies que l’avi, amb qui mantenen una cordial relació, no es deixava veure i, a més, no es veia llum ni s’escoltava cap tipus de soroll en els dominis de la propietat de l’avi.

La policia local es va presentar al costat d’una ambulància del SEM i un equip de Bombers. Aquests últims van accedir al domicili per la finestra que havia quedat entreoberta i es van trobar amb l’avi conscient i, malgrat les penúries passades, en bona condició física, segons van confirmar els sanitaris del SEM, per després ser traslladat a l’hospital de la Tecla de Tarragona.