Aplicacions per lligar

La nova subscripció mensual a Tinder: fins a 460 euros

L’‘app’ ofereix tres plans de pagament, tot i que també es pot disfrutar de la versió gratuïta

La nova subscripció mensual a Tinder: fins a 460 euros
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Apostar per l’amor és molt bon negoci i l’empresa Match Group és conscient d’això. Les conegudes ‘apps’ de cites com Tinder, OkCupid, Meetic o Hinge formen part d’aquesta gran multinacional que no para de créixer i innovar perquè els seus consumidors disfrutin al màxim de la recerca de l’amor.

Pagar per a l’ús d’una aplicació de cites en certa manera pot arribar a tenir mala fama, però el cert és que la societat inverteix cada vegada més en això. De fet, Hinge ofereix en la seva última actualització una subscripció prèmium que costa entre 50 i 60 dòlars mensuals

Si aquest preu pot arribar a semblar excessiu, Tinder, l’aplicació estrella de cites, ha anunciat la possibilitat d’incorporar en les seves subscripcions un pla que té un cost aproximat de 500 dòlars al mes (uns 460 euros)

Tot i que aquesta idea només s’ha esmentat en el nou informe de l’empresa, Match Group no ha volgut donar més detalls per justificar l’elevat cost de la subscripció. Segons la informació de mitjans nord-americans, una de les novetats seria la inscripció dels usuaris en una llista d’espera.

Actualment els consumidors poden disfrutar de tres plans de pagament adaptats a les seves necessitats:

  • Tinder Plus: 14,99 € per un mes, 7,66 € al mes durant sis mesos o 4,99 € al mes durant dotze mesos. 

  • Tinder Gold: 25,99 € per un mes, 12,49 € al mes durant sis mesos o 8,74 € al mes durant dotze mesos. 

  • Tinder Platinum: 30,99 € per un mes, 14,99 € durant sis mesos o 10,41€ al mes durant 12 mesos.

Notícies relacionades

Els plans de pagament estan més pensats per a aquells individus que veuen l’aplicació com una oportunitat de conèixer la seva mitja taronja i no com un passatemps on tenir trobades informals. 

Tinder també ofereix una versió completament gratuïta en la qual tan sols t’has de donar d’alta per fer ‘match’ amb els altres usuaris i tenir el primer contacte a través del xat. Un dels inconvenients d’aquesta opció gratuïta és la publicitat i els ‘likes’ limitats

Temes:

Tinder