Hong Kong

S’autoproclama gàngster i acaba detingut després d’un atac d’ira contra un minibús

S’autoproclama gàngster i acaba detingut després d’un atac d’ira contra un minibús

YouTube

1
Es llegeix en minuts
France Presse

Un autoproclamat gàngster de Hong Kong va ser arrestat per possessió de cocaïna gràcies a un vídeo viral, que el mostra sortint d’un Porsche i reprenent un conductor de minibús.

L’home, de 35 anys, ha comparegut davant un tribunal aquest dissabte després d’haver sigut identificat en un videoclip en el qual afirmava ser membre d’una banda mafiosa xinesa. En el vídeo, que es va tornar viral a les xarxes socials, se’l veu sortint del cotxe esportiu i proferint injúries contra el conductor del minibús detingut en els embussos de trànsit. Colpeja la finestreta del vehicle i brandeix un pal.

La seva fúria li va costar cara, ja que després d’identificar-lo en el vídeo, la policia el va arrestar a ell i a tres persones més dijous per possessió de drogues. Els agents es van apoderar d’1,7 kg de cocaïna.

Notícies relacionades

«Aquest home no va respectar la seguretat dels altres usuaris de la carretera, ni la llei i l’ordre a l’afirmar públicament ser membre d’una tríada» mafiosa, ha declarat la premsa l’inspector cap, Wong Chi-tang.

Pel que fa al conductor del minibús, l’aldarull va revelar que tenia un títol en planificació del transport i que havia deixat una ocupació lucrativa per servir als usuaris del transport públic. Va ser anomenat «el conductor de minibús més educat» de Hong Kong pels mitjans de comunicació locals.