Menjar ràpid

El primer McDonald’s robotitzat sense humans

  • Demanda McDonald’s, fart del que fa amb les hamburgueses

El primer McDonald’s robotitzat sense humans

EPC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El primer McDonald’s robotitzat del món ja és una realitat i és a la ciutat de Fort Worth a Texas, Estats Units. La franquícia va substituir els  empleats de caixa per les pantalles tàctils situades a l’entrada del restaurant, per la qual cosa ja no queda cap rastre del personal que atenia a la finestreta del McAuto.  

Amb el nou servei, els clients han de conduir pel carril del McAuto per esperar que un transportador d’aliments i begudes els atengui i els serveixi la comanda. Segons les declaracions d’un portaveu del restaurant a ‘The Guardian’, «el restaurant no està completament automatitzat», ja que el nombre de personal és el mateix que el d’un local tradicional.

La diferència primordial és que aquesta robotització «utilitza tecnologia millorada que permet que l’equip comenci a preparar les comandes dels usuaris quan són a prop del restaurant», limitant així, les interaccions entre els treballadors i els consumidors.

Notícies relacionades

L’objectiu d’aquesta incorporació tecnològica és principalment millorar la velocitat i precisió de les comandes perquè els clients poden recollir la comanda per un «carril de comanda anticipada», i es redueix el temps d’espera. 

Més d’un individu no ha rebut positivament la iniciativa, ja que consideren que una alternativa més eficaç seria apujar els sous dels empleats que estan per sota d’un salari digne en la majoria dels estats.