Treballador milionari

¿Guanyar la Loteria i tornar a treballar en un McDonald’s? Aquesta és la història de Luke Pittard

extra/_imageneseste_Fotos_ (112827473).jpg

extra/_imageneseste_Fotos_ (112827473).jpg / Archivo / Efe

1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

Hi ha gent per a tot. N’hi ha que guanyen un premi de la loteria i ho celebren amb magnificència, amb familiars i amics, i n’hi ha que busquen l’amor, com és el cas de l’alemany Kursat Yildirim, un quarantí que va guanyar a finals de setembre 9.927.511 euros jugant a la loteria i va decidir que el que volia era una dona amb qui gastar-se aquests diners.

El cas de Luke Pittard és, si més no, atípic: després de guanyar un premi milionari en la loteria, va decidir que volia tornar a la seva feina en un McDonald’s, segons va publicar la BBC. Això sí, després de passar uns dies de vacances a les illes Canàries i comprar-se una casa.

Milionari

Pittard tenia 29 anys quan el juliol del 2006 va guanyar el primer premi de la loteria britànica, 1,6 milions d’euros. Que potser no dona per viure a tot drap la resta de la seva vida, però sí per fer-ho de manera modesta junt amb la seva promesa (amb qui es va casar gràcies als diners) i la seva filla Chloe, que tenia tres anys llavors.

Quan li va tocar el premi, tant ell com la seva nòvia treballaven a la cadena d’hamburgueseria i menjar ràpid McDonald’s a Cardiff, cobrant uns 7,5 euros l’hora. Tots dos van decidir penjar l’uniforme, es van casar amb magnificència i se’n van anar de viatge amb la seva filla a les Canàries. A més, es van comprar una casa de gairebé 270.000 euros.

«Una mica boig»

Notícies relacionades

Però, 21 mesos després, Pittard va decidir tornar a la seva feina al McDonald’s, on havia deixat molts amics. Els seus companys van pensar que estava «una mica boig», però la seva dona va assegurar que ho entenia. «Tots dos disfrutem molt de treballar al McDonald’s i encara hi tenim bons amics».

La cap del milionari, Katherine Jones, va estar encantada de tornar a acceptar-lo: «M’alegro que hagi tingut temps per disfrutar dels seus guanys, però m’encanta tenir-lo aquí, és com si mai hagués marxat», va concloure.

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.