Defecte de fabricació

Ikea alerta els seus clients i retira del mercat aquesta cadira per qüestions de seguretat

  • El pastís gelat d’Ikea que s’ha retirat per presència de metall

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ikea ha comunicat que per raons de seguretat retirarà del mercat la cadira giratòria de la marca Odger de color antracita, ja que pot trencar-se amb l’ús a causa del defecte que presenta a la base d’estrella.

Aquest producte, que es va fabricar la setmana del 16 de maig del 2022 i presenta una fallada de qualitat, disposa del nom i la data de fabricació sota el seient.

D’aquesta manera, la companyia nòrdica Ikea ha avisat que tot aquell que disposi d’aquest model de cadira deixi d’utilitzar-la i acudeixi a alguna de les botigues per tornar-la i obtenir el reembors econòmic, sense necessitat de presentar el tiquet de compra a la caixa.

D’altra banda, la multinacional s’ha disculpat pels possibles inconvenients que ha generat aquest defecte de fabricació al producte i que per resoldre qualsevol dubte o consulta el consumidor es pot posar en contacte amb atenció al client a través del número gratuït 900.40.09.22.

Notícies relacionades

No és la primera vegada que Ikea retira del mercat productes per fallades en la fabricació, i és que fa poc l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentaria i Nutrició (AESAN) també va haver de llançar una alerta en la qual s’informava de la presència de fragments de metall en un pastís gelat de la marca ‘Daim’ venuda a les botigues Ikea. 

A més en el seu moment va haver de retirar una cadira de nadó per tenir un error de fabricació a la barra de l’arnès central de subjecció; els plats, bols i tasses ‘Heroisk’ i ‘Talrika’ per risc de ruptura o la taula de menjador extendible ‘Glivarp’ en blanc per possible risc de caiguda del tauló d’extensió. 

Temes:

Ikea Mercats