A Austràlia

L’amo d’un bar prohibeix l’‘All I want for Christmas’ de Mariah Carey

Ha pres la mesura abans de les vacances de Nadal, quan el clàssic torna a les llistes d’èxits

  • Demanda contra Mariah Carey pel seu ‘hit’ nadalenc ‘All I Want For Christmas Is You’

L’amo d’un bar prohibeix l’‘All I want for Christmas’ de Mariah Carey

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’amo d’un popular bar de Sydney ha prohibit el conegut himne nadalenc de Mariah Carey,All I Want For Christmas Is You’.

Simon Rose-Hopkins, propietari del bar de música country i ‘western’ Jolene’s a la ciutat, ha declarat el seu abeurador com a zona lliure de Mariah. Lluny de ser el ‘Grinch’, el cap del bar va assegurar als clients que hi ha molta alegria nadalenca, però no la cançó icònica.

«Estem fent Nadal amb esteroides. Tenim llums, rens, arbres de Nadal i còctels nadalencs, com un Manhattan de pa de gingebre i un granissat nadalenc de Pavlova. Tenim una llista de reproducció Country Christmas, però no tocarem Mariah», va dir a The Daily Telegraph dilluns.

D’altra banda, el pub sí que tocarà nadales de cantants com Dolly Parton i Blake Shelton: «S’ha rebut amb rialles i admiració», va afegir Simon.

«Tenim molts treballadors de botigues que venen després de tancar i ho agraeixen perquè estan tan farts d’escoltar la música nadalenca durant la seva jornada laboral» va afegir.

Un èxit global

Notícies relacionades

La famosa cançó nadalenca de Carey genera 3.7 milions d’euros a l’any a causa de la seva popularitat durant la temporada de Nadal.

De fet, el ‘hit’ va tornar a les llistes del Regne Unit divendres passat i s’ha convertit en el número un abans de la temporada nadalenca.