Es va sentir humiliada

Mariah Carey, denunciada per la seva germana per secrets revelats en la seva biografia

La cantant va revelar que Alison Carey la va drogar, entre altres vivències en la seva infància

Mariah Carey, denunciada per la seva germana per secrets revelats en la seva biografia
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant Mariah Carey va ser denunciada per la seva germana gran Alison, qui assegura que l’ha humiliat públicament al revelar certs secrets familiars en la seva biografia «The Meaning of Mariah Carey», que va sortir a la venda el mes de setembre passat, segons informa EFE.

Al llibre, l’estrella del pop assegurava que Alison Carey l’havia drogat quan era petita, que un altre dels seus germans la maltractava físicament, i que un dels nòvios de la seva mare va amenaçar de matar-la quan ella va decidir deixar la relació.

En concret, en un capítol titulat «Dandelion Tea», Mariah Carey revela que quan ella tenia 12 anys, la seva germana Alison, llavors de 20 anys, la va drogar amb Valium i la va deixar pujar en un cotxe amb el nòvio d’una altra de les seves germanes, que estava armat.

A més, la cantant va acusar Alison d’haver-la cremat al llançar sobre ella un te amb aigua bullint, segons un document presentat en el Tribunal Suprem de Manhattan aquest dilluns, apunta el mitjà local ‘Page Six’.

La germana gran de la responsable de «Hero», que no té un advocat i que es representa a si mateixa en el cas, assegura que Mariah Carey mai li va donar oportunitat per defensar-se de les acusacions que exposa al llibre, ni va presentar proves que demostrin el que hi explica.

Alison, de 59 anys, que prèviament ha sigut arrestada per prostitució i que va ser atacada el 2015, assegura que pateix de síndrome d’estrès posttraumàtic pel seu turbulent passat, i que malgrat conèixer els seus problemes, la intèrpret va utilitzar el seu estatus com a figura pública per atacar la seva germana, «generant titulars sensacionalistes per promocionar les vendes del llibre», apunta el document.

Notícies relacionades

A més, afirma que està tornant a tenir problemes amb l’alcohol després d’haver estat sòbria durant «molt temps» com a conseqüència de l’estrès provocat per la publicació del llibre.

Per això, Alison ara demana en la denúncia una compensació d’1,25 milions de dòlars a Mariah Carey per «infligir intencionalment un immens estrès emocional» per la «humiliació malvada, despietada, venjativa, menyspreable i innecessàriament pública».