Indignació en les xarxes socials

Queixes a Port Aventura: més de cinc hores de cua i 200 euros per pujar a quatre atraccions

Halloween 2013 Port Aventura

Halloween 2013 Port Aventura / Bcn

3
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Halloween és un clàssic a Port Aventura, que sol celebrar l’esdeveniment en gran. En aquestes dates, el parc temàtic tarragoní obre la seva casa del terror i omple els seus carrers amb espectacles i experiències terrorífiques per a totes les edats: passatges del terror, menús vampírics i centenars de criatures terrorífiques que van al seu aire amb la intenció de posar els pèls de punta al personal.

Però el que de veritat ha sigut terrorífic és la durada de les cues, segons les múltiples queixes enviades a través de les xarxes socials. Segons aquests missatges de queixa, l’aforament era molt superior al que hauria de ser.

En les cues normals –és a dir, les de les persones que paguen l’entrada simple d’un dia, que costa entre 48 i 50 euros per a un adult– la gent va estar tres, quatre i, fins i tot, cinc hores per pujar a una atracció, quan els cartells marcaven «2 hores», segons denuncien els usuaris.

«Posava dues hores de cua i n’eren cinc», assegura en el seu compte de TikTok l’Ivan, que denuncia que el dia 30 se superava l’aforament perquè hi havia «més de 30.000 persones».

@ivlo98 +30.000 persones a PORT AVENTURA DIA 30 D’OCTUBRE SOLD OUT #falso #niñaexorcista #portaventura #portaventuraworld #halloween ♬ so original – Ivan

En la mateixa línia es pronuncia Anouk Márquez, que parla a través de la mateixa xarxa social del mateix dia i també es queixa que el parc supera l’aforament permès. Ella parla de «més de cinc hores de cua». I es queixa també dels passis del terror de pagament.

@llamame_anouk_ Espero que ens donin una solució a tots @PortAventura World #halloween #portaventura #reclamacion ♬ so original – Anouk Márquez

Una altra de les queixes d’aquesta usuària és que van voler comprar un ‘fast pass’ (passi ràpid) per a les atraccions i que els van dir que estaven esgotats. Però, després, a les atraccions hi havia pantalles tàctils en què es podien adquirir per 60 euros.

Quan finalitza la seva explicació, mostra imatges en les quals suposadament es pot veure gent a Atenció al Client del parc mentre omplen fulls de reclamació i demana la devolució dels diners de les entrades.

Un altre usuari, aquesta vegada a través de Twitter, es queixa d’haver pagat 200 euros per pujar a quatre atraccions.

A través d’Instagram també hi ha hagut queixes en aquesta direcció, que Port Aventura està responent de manera directa.

Notícies relacionades

Aquest diari no ha aconseguit contactar amb els portaveus del parc, que, no obstant, sí que han donat resposta a ‘El País’: «Mai hem sobrepassat, ni sobrepassarem, els aforaments permesos, per als quals no només disposem dels mesuraments que fem al mateix parc, sinó també del patrullatge del Mossos, Protecció Civil i la Policia Nacional dins del recinte», expliquen.

Fa uns dies, el parc d’atraccions de la Costa Daurada va ser també notícia per l’actriu que interpreta el personatge la nena de l’exorcista, per una bronca amb una clienta.