Vídeo viral

No només fa gols: la divertida escena de Lewandowski cantant ‘Volaré’ al carrer

El davanter polonès s’ha aturat a interpretar la famosa cançó amb uns aficionats

No només fa gols: la divertida escena de Lewandowski cantant ‘Volaré’ al carrer

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Robert Lewandowski ha començat la seva etapa al Barça de la millor forma possible. En només tres jornades de lliga, el davanter centre polonès ha aconseguit marcar quatre gols i situar-se com el màxim golejador de la competició domèstica.

El nivell del jugador en el tram inicial del torneig de lliga, de fet, ha propiciat els elogis de l’entrenador blaugrana Xavi Hernández, que ha declarat en roda de premsa que tenir el veterà jugador a l’equip «és una benedicció».

Relació amb els aficionats

A més del seu rendiment sobre la gespa, s’ha de destacar que des de la seva arribada Lewandowski ha rebut nombrosos missatges de carinyo a les xarxes socials per la seva proximitat amb els aficionats. Tant és així, que és habitual veure imatges del davanter parant-se a firmar autògrafs a la sortida dels entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Tot i així, el que ningú s’esperava era veure Robert Lewandowski cantant a ritme de rumba enmig del carrer. Així és, en les últimes hores s’ha fet viral un vídeo en què es pot veure el jugador del Barça participant en una improvisada versió de la mítica cançó ‘Volaré’ al carrer.

Notícies relacionades

Les imatges en qüestió, compartides per diversos comptes de Twitter, compten amb milers de reproduccions i ha provocat diversos comentaris amb un marcat to humorístic. «Tan aviat et fa un ‘hat-trick’ com et canta una rumba», ha fet broma l’usuari Estroopa.

Altres tuitaires, en canvi, han aprofitat per aplaudir que el futbolista mantingui aquesta actitud malgrat el robatori que va patir a mitjans d’agost a l’arribar a les instal·lacions de Sant Joan Despí.