La divertida pronunciació de Robert Lewandowski en la seva salutació als culers | Vídeo

1
Es llegeix en minuts

Que el jugador polonès Robert Lewandowski és el gran fitxatge de l’estiu del Barça és una realitat. A punt de fer 34 anys, s’ha convertit en l’estrella blaugrana a Miami, on se li ha preparat un «acte de benvinguda» que s’havia ajornat dues vegades a l’espera que es tanqués el fitxatge oficialment.

«Hola, em dic Robert, soc de Polònia i visc a Barcelona», ha assegurat en català i en castellà. Poc més ha dit, tot i que sí que ha destacat que va poder comprovar en directe «el gran potencial» que té el seu nou equip «sobre el camp», fent referència a la golejada davant l’Inter de Miami (0-6).

Sense lletra ‘W’

Tot i això, l’halo que envolta el nou ariet del Barça ja es deixa sentir en els aficionats. Per començar, en la venda de samarretes: el club ha hagut de penjar el cartell de «tot venut» perquè s’ha quedat sense la lletra ‘W’... i ‘Lewandowski’ en té dues.

Notícies relacionades

Però també en el vídeo de presentació, en què saluda els culers, el sobrenom amb què es coneixen els aficionats del Barça amb un curiós accent, que ha portat molts a creure que, en realitat, estava saludant una part de l’anatomia humana: «‘Hi, culos’» («Hola, culs»).

Hi ha qui va més enllà i en comptes de ‘hi’ entén ‘hay’: