Virals

Pantomima Full recupera la seva paròdia dels ‘traders’ en plena polèmica sobre les criptomonedes

El duo de còmics, format per Alberto Casado i Roberto Bodegas, ha retuitejat el seu vídeo viral de cara a l’esdeveniment ‘Mundo Crypto’

pantomima

pantomima

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El duo de còmics Pantomima Full, format per Alberto Casado i Roberto Bodegas, ha aprofitat la controvèrsia generada sobre l’esdeveniment de criptomonedes celebrat aquest cap de setmana a Madrid per recuperar un antic vídeoen el qual parodien els ‘traders’.

La peça, de poc més d’un minut, no ha trigat a fer-se viral per la perfecta imitació irònica que es fa dels aforismes que utilitzen els membres de sectes i estafes vinculades al sector de les inversions: «El 95% de la societat no sap el que és viure», fan broma en el vídeo, que acumula més d’un milió de visualitzacions des que es va publicar a l’abril.

Sensació de fiasco

Notícies relacionades

L’esdeveniment Mundo Crypto, celebrat al WiZink Center dissabte, ha sigut objecte de polèmica després de l’avís emès per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). L’advertència, que alertava de la falta de llicències dels organitzadors per oferir serveis d’inversió, va provocar la baixes dels presentadors de l’esdeveniment, Cristina Pedroche i Jorge Fernández, que es van desmarcar ràpidament d’aquesta congregació de ‘traders’.

La segona edició d’aquest esdeveniment, organitzat pel canari Mani Thawani, ha reunit milers de joves a la capital. Tot i així, després dels problemes tècnics i de la contínua promoció de cursos ‘online’ i del metavers, que han descentrat l’atenció de les criptomonedes, la sensació ha sigut de «fiasco» i d’«autèntica estafa».