Ubicació emblemàtica

La millor sortida de sol d’Espanya la té Barcelona, segons una web britànica

Un parc de la capital catalana encapçala el rànquing de millors llocs del país per veure sortir el sol

La millor sortida de sol d’Espanya la té Barcelona, segons una web britànica
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ciutat de Barcelonacompta amb el millor lloc de tot Espanya per veure com surt el sol. Així ho determina la web britànica Mornings.co.uk, un portal dedicat a descobrir les millors ubicacions del món per veure la sortida i posta del sol, a més de proporcionar guies per millorar la qualitat del son.

La plataforma també publica periòdicament diferents formats d’infografies i rànquings, entre els quals hi ha la classificació que situa en un emblemàtic parc de la capital catalana dalt de la llista de localitzacions espanyoles per veure sortir el sol.

El parc Güell, el lloc perfecte

Tal com dictamina el rànquing en qüestió, el parc Güell és el millor lloc on contemplar la sortida del sol. Aquest parc dissenyat per Antoni Gaudí també encapçala la llista de les millors vistes del país segons una anàlisi de Tripadvisor. La bellesa de la seva arquitectura modernista i els seus colors, a més de la seva construcció cap a la muntanya, al Turó del Carmel, i l’ambient habitual que el distingeix, fan d’aquesta zona el lloc perfecte per disfrutar de la sortida del sol.

Notícies relacionades

D’altra banda, per presenciar el millor capvespre d’Espanya, ens hem de traslladar a Madrid, concretament al temple de Debod. Allà, els monuments egipcis i el joc de llums dels rajos de llum amb l’aigua fan de la posta de sol una experiència inoblidable.

Resta de països del món

A més de les ubicacions espanyoles esmentades, Mornings.co.uk fa la mateixa selecció en la resta de països del món. Dins l’esmentada llista destaquen el Taj Mahal, a l’Índia, i el Machu Pichu, al Perú. No obstant, segons el mateix portal, el millor lloc del món on presenciar la sortida del sol és Cambodja. Es tracta del temple Angkor Wat, un monument hinduista on la combinació del sol daurat i la vegetació de la jungla que envolta la construcció dona peu a un espectacle incomparable.

Temes:

Sol