En col·laboració amb

De passeig

Ara és més fàcil entrar gratis al parc Güell

S’ha facilitat el registre a ‘Gaudir Més’ perquè les persones empadronades a Barcelona obtinguin entrades a aquest recinte sense haver de pagar

Ara és més fàcil entrar gratis al parc Güell
1
Es llegeix en minuts

La millora del registre Gaudir Més fa més fàcil i accessible obtenir entrades gratuïtes diàries per al parc Güell a totes les persones empadronades a Barcelona. Prop de 60.000 ciutadans visiten mensualment aquest espai sense cap cost. El registre es pot fer presencialment a les oficines d’atenció ciutadana (OAC) amb cita prèvia o a l’oficina virtual de tràmits. Una vegada donats d’alta, els usuaris poden descarregar-se gratis una entrada de dia al recinte sense reserva prèvia a través del mòbil o l’ordinador. L’entrada s’ha de descarregar el mateix dia en què es faci la visita.

El servei està disponible els 365 dies de l’any. A més, és compatible amb ofertes d’altres equipaments públics i privats adherits. També es pot accedir al parc Güell de manera gratuïta amb el carnet de veïns de la Salut, Vallcarca, el Coll, el Carmel, Can Baró i el Baix Guinardó i amb el carnet per a les escoles de la zona. Els veïns, escoles, esportistes i la gent que passeja els gossos representen el 87% dels accessos gratuïts diaris.

Espai obert i sostenible

Notícies relacionades

Igualment es manté la reserva d’unes franges horàries úniques exclusives per al veïnat i usuaris habituals: ‘Bon dia, Barcelona’ i ‘Bon vespre, Barcelona’. De 7 a 9.30 del matí és la franja que permet l’accés exclusiu a veïns, escoles i a totes persones registrades a ‘Gaudir Més’. L’horari per als visitants s’acaba a les 8 del vespre, que és quan comença la franja ‘Bon vespre, Barcelona’, que fins a les 10 de la nit reserva l’espai per al veïnat i els registrats a ‘Gaudir Més’.

Respecte a la sostenibilitat turística, s’han implantat una sèrie de mesures destinades a reduir la capacitat de càrrega del recinte a un màxim de 4’5 milions de visitants anuals i la capacitat d’aparcament d’autocars. També s’ha ampliat la regulació a les portes d’accés –algunes exclusives per a veïns–, s’han tornat les inversions amb actuacions a la zona –com la recuperació de la font de la Sarva– i s’ha incentivat la cultura i l’educació de proximitat amb activitats i programes específics.