Vida del ‘quarterback’

Deshaun Watson pacta amb 20 de 24 dones que l’acusen de conducta sexual inapropiada

La primera demanda que va rebre el passador per conducta sexual inapropiada va ser el març del 2021

Deshaun Watson pacta amb 20 de 24 dones que l’acusen de conducta sexual inapropiada

EPC

1
Es llegeix en minuts
EFE

El ‘quarterback’ dels Cleveland Browns de l’NFL i ex dels Houston Texans, Deshaun Watson, ha arribat a un acord aquest dimarts amb 20 de les 24 dones que van presentar demandes en contra seu per conducta sexual inapropiada.

L’advocat que representa les dones, Tony Buzbee, va informar que els detalls d’aquests acords són confidencials i que no faria més comentaris al respecte.

Tony Buzbee va detallar que les seves representades encara es plantegen afegir els Houston Texans com a acusats després que una investigació del diari ‘The New York Times’ va mostrar que aquest equip va facilitar a Watson algunes de les cites amb aquestes dones, suposadament per a massatges.

Demanda rere demanda

La primera demanda que va rebre el passador per conducta sexual inapropiada va ser el març del 2021 d’Ashley Solis. També, l’advocat va explicar que Solis és una de les quatre dones que no estan incloses en l’acord compensatori amb el jugador.

Les acusacions contra Deshaun Watson van sorgir durant repetides cites de massatge que tenia quan jugava per als Houston Texans entre el 2017 i el 2020. I el mariscal de camp es va perdre la temporada 2021 per aquestes acusacions.

El març d’aquest any un jutge del comtat de Harris, a Texas, va desestimar els càrrecs contra el jugador i després d’aquesta decisió Watson va firmar amb els Cleveland Browns per cinc anys i 230 milions de dòlars.

El passat 19 d’abril, el mariscal de camp es va presentar als entrenaments de la temporada baixa amb els Browns.

Notícies relacionades

En la seva primera conversa amb els mitjans de comunicació, el ‘quarterback’ va proclamar la seva innocència i va explicar el que faria per millorar la seva imatge. «Només continuo lluitant per reconstruir el meu nom i la meva aparença en la comunitat», va remarcar en aquell moment.

Fa una setmana, Watson va lamentar com va afectar aquest cas a les persones pròximes a ell. «Tinc penediment pel que fa a l’impacte sobre la meva família, aquesta organització, els meus companys i l’afició dels Browns. Això és del que em penedeixo, de l’impacte que ha causat a tantes persones. És difícil lidiar amb això», va dir.