‘Miniestrella’ d’internet

Hasbulla es burla de Cristiano Ronaldo: «Soc més famós que ell»

El jove rus de 19 anys, viral en les xarxes pel seu aspecte de nen, ha menystingut el futbolista portuguès en una entrevista plena de polèmica

Hasbulla es burla de Cristiano Ronaldo: «Soc més famós que ell»
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ‘miniestrella’ més viral en les xarxes del moment, Hasbulla Magomedov, de 19 anys, continua protagonitzant episodis graciosos i alimentant la polèmica que envolta el seu personatge. Aquest jove rus pateix d’acondroplàsia, una malaltia que provoca que tingui aspecte infantil. No obstant, aquest trastorn genètic ha servit per catapultar-lo a la fama i s’ha convertit en una personalitat d’Instagram, en què ja acumula 2,1 milions de seguidors, en pocs mesos.

Recentment, s’ha publicat l’entrevista que Caleb Pressley, jugador de futbol americà i creador de contingut per al canal Barstool Sports, va fer a Hasbulla, que, una vegada més, ha deixat declaracions sorprenents que evidencien la seva desimboltura davant de les càmeres.

La indiferència com a ofensa

Sense cap dubte, un dels comentaris més destacats de l’entrevista ha sigut l’escomesa contra Cristiano Ronaldo per part de l’anomenat ‘mini Khabib’, en honor al lluitador de la UFC. Les imatges del lusità amb Abdu Rozik, un altre ‘nen’ viral que té el paper d’antagonista en la narrativa que els dos ‘influencers’ protagonitzen, sembla que no han agradat a Hasbulla.

Per aquesta raó, Magomedov no ha dubtat a menystenir el jugador del Manchester United: «Ronaldo no em podria importar menys; soc més famós que ell. L’únic que fa en els partits és passar la pilota», ha dit.

Hasbulla i Abdu Rozik ja s’han vist les cares en més d’una ocasió i cap ha estat exempta de tensió. Insults, cops de puny i puntades de peu són alguns dels components que sempre han acompanyat la controvèrsia que hi ha entre tots dos i que els ha portat a acordar un combat d’arts marcials.

Moments surrealistes

Notícies relacionades

Malgrat que en l’entrevista s’han tractat temes com l’afició pels cotxes que exposa Hasbulla en els seus vídeos o l’amor per la seva mascota, també hi ha hagut temps per a moments més extravagants. Sense anar més lluny, el jove rus no ha trobat cap inconvenient a aixecar-se de la butaca per colpejar i estirar els cabells a l’entrevistador.

Des d’un context humorístic, Hasbulla ha tornat a fer gala de l’agressivitat i del mal humor que sempre l’han caracteritzat en les xarxes socials, en què setmana rere setmanes apareixen vídeos de l’‘influencer’ pegant a altres personalitats d’internet o del món de la lluita.