Retorn esperat

‘The Sinner’: quan s’estrena la quarta temporada a Netflix

‘The Sinner’: quan s’estrena la quarta temporada a Netflix

ALEXANDRA WEY

1
Es llegeix en minuts

Netflix ja ho té tot a punt per estrenar la quarta i última temporada (que comptarà amb vuit episodis) d’una de les sèries més inquietants de la plataforma: ‘The Sinner’.

L’obra, produïda originalment a USANetwork, es va estrenar el 2017 i poc després va arribar a Netflix. Està basada en la novel·la del mateix nom de l’alemanya Petra Hammesfahr (1999). La primera temporada de ‘The Sinner’ explica la història del detectiu Harry Ambrose (Bill Pullman) i de l’enigma que envolta Cora Tennetti (Jessica Biel), ara productora executiva de la sèrie.

L’èxit de la primera temporada va ser devastador. Netflix va aprofitar l’entusiasme del públic i la va convertir en una sèrie la nova entrega de la qual és esperada per una legió de seguidors.

La trama

En la temporada 2, Ambrose torna al poble de la seva infància i descobreix secrets íntims familiars. En la tercera investiga el que s’amaga darrere d’un accident a Nova York.

Notícies relacionades

A la quarta temporada de ‘The Sinner’ el detectiu Ambrose veurà frustrat el seu intent de descans al ser testimoni d’una tragèdia que afecta una distingida família. Arribarà a Netflix aquest dimecres, 26 de gener

En el repartiment de ‘The Sinner’ apareixen també Alice KremelbergMichael MosleyFrances Fisher Cindy Cheung.

Temes:

Netflix Sèries