Un cotxe s’estampa contra la teulada d’una casa a Granada després de sortir de la carretera | Vídeo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home ha resultat ferit aquest dimarts al matí després de sortir de la via el seu vehicle, que va caure des d’una altura d’uns 10 metres sobre la teulada d’una casa a La Rábita, al terme municipal d’Albuñol, a la costa de Granada.

Fonts del servei coordinador d’Emergències 112 Andalusia han indicat que l’avís sobre la sortida de via d’aquest turisme es rebia poc abans de les 9 del matí d’aquest dimarts. Es mobilitzava Bombers de Motril, serveis sanitaris, Guàrdia Civil i Policia Local d’Albuñol.

Un home atrapat

Notícies relacionades

Hi havia un home atrapat en aquest cotxe, que havia caigut sobre la part posterior de la teulada d’una casa recolzada sobre un pendent, i s’havia desprès en l’accident pel que sembla un guarda-rail de la via.

Els serveis sanitaris han mobilitzat un helicòpter en l’operació, i l’home, després de ser rescatat de l’interior del cotxe pels Bombers, ha sigut traslladat després del seu rescat a un centre hospitalari, on ha sigut atès de les contusions i fractures que, segons van detallar des de la Policia Local al 112, presentava.