Hospitalitzada de nou

Charlene de Mònaco se sotmet a una nova intervenció per la infecció que pateix

  • La dona del príncep Albert ja es va sotmetre a una operació l’agost a Sud-àfrica, on viu des de fa mesos

  • A principis de setembre va haver de ser ingressada a conseqüència dels seus problemes otorrinolaringòlegs

Monaco s Prince Albert (L) embraces Princess Charlene during the Monte-Carlo Gala for the Global Ocean in Monaco on September 28  2017    AFP PHOTO   YANN COATSALIOU

Monaco s Prince Albert (L) embraces Princess Charlene during the Monte-Carlo Gala for the Global Ocean in Monaco on September 28 2017 AFP PHOTO YANN COATSALIOU / YANN COATSALIOU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La princesa Charlene de Mónaco es va sotmetre aquest divendres a una cirurgia a Sud-àfrica sota anestèsia general vinculada a una infecció que va contraure al maig i tot «va anar molt bé», va dir a l’AFP una font del palau principesc.

«La princesa es va sotmetre a una operació que va sortir molt bé. Aquesta operació sota anestèsia general és l’última de les operacions a què va haver de sotmetre’s després de la seva infecció otorrinolaringològica. Ara està a cirurgia. En observació durant 48 hores», va dir la font.

En el temps en què està vivint a Sud-àfrica, el seu país d’origen, la dona del príncep Albert de Mònaco, de 43 anys, va ser sotmesa a una cirurgia el 13 d’agost, de la qual s’havien donat pocs detalls. El príncep Albert i els seus fills van anar a reunir-se amb ella durant la seva convalescència.

Hospitalització

A principis de setembre, la princesa va ser hospitalitzada d’urgència per complicacions de la greu infecció d’oïda, nas i coll que va contraure al maig, va dir la seva fundació en un comunicat. Va haver de ser ingressada sota un pseudònim en un hospital a Durban, Kwazulu-Natal (est).

Notícies relacionades

L’exnedadora Charlene Lynette Wittstock, nascuda el 1978, es va casar amb el príncep Albert II de Mònaco el 2011. Els deu anys de matrimoni no van poder celebrar-se el juliol al Principat a causa de l’absència de Charlene, perquè, segons va explicar el mateix Albert de Mònaco en una publicació, la infecció que pateix li ha impedit desplaçar-se a Mònaco des del seu país d’origen.

Albert és fill del príncep Rainier III i Grace Kelly, una estrella de cine nord-americà que va morir en un accident automobilístic el 1982.

Temes:

Mònaco