Sinistre

Accident de Diego el Cigala: xoca contra un cotxe de morts a la República Dominicana

Cap de les persones involucrades va resultar amb lesions

Diego El Cigala: Us hi espero

Diego El Cigala: Us hi espero

1
Es llegeix en minuts

Diego el Cigala va tenir dimecres un lleu accident de trànsit a l’est de la República Dominicana, quan el seu vehicle va col·lidir amb un cotxe de morts, informa aquest dijous a Efe el representant legal de l’artista, Marcelino Ozuna.

L’accident es va produir a l’autovia de l’Est, concretament a l’encreuament de Los Llanos, província de San Pedro de Macorís, quan el Cigala es traslladava amb la seva família cap a Samaná, al nord-est, d’acord amb Ozuna.

Cap de les persones involucrades va resultar amb lesions, tot i que tots dos vehicles van patir danys, «però res que no es pugui reparar», afegeix l’advocat.

Diego el Cigala va ser assistit al lloc per la Comissió Militar i Policial del Ministeri d’Obres Públiques (Comiprol).

Estrella amb nacionalitat dominicana

Notícies relacionades

El cantant, que té la nacionalitat dominicana, es prepara per presentar-se el 21 de maig al Teatre Nacional de Sant Domingo, amb el seu espectacle ‘Todo lo que tengo’.

Diego el Cigala fa més de 25 anys que està en actiu en la música, amb aproximadament dotze produccions discogràfiques que han rebut nominacions als Grammy i discos de platí. Ha col·laborat amb artistes com Tomatito, Javier Limón, María Dolores Pradera, Bebo Valdés i Diego García, entre d’altres.