Estrena prevista al maig

Disney estrena el tràiler de ‘Cruella’, amb Emma Stone

La nova versió indaga en la joventut rebel de la icònica malvada de ‘101 dàlmates’, Cruella de Vil

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Disney ha llançat aquest dimecres el primer tràiler de ‘Cruella’, la nova pel·lícula que, protagonitzada per Emma Stone, explorarà el passat rebel de la mítica malvada de 101 dàlmates i que arribarà a la gran pantalla el 28 de maig.

Notícies relacionades

«Des del principi em vaig adonar que veig el món de manera diferent als altres», comença dient Stone mentre camina pels carrers del Londres dels anys 70 davant els famosos magatzems ‘Liberty’ del barri del Soho. La pel·lícula aprofundeix en els anys joves d’Estella (Emma Stone), una intel·ligent estafadora decidida a triomfar amb els seus dissenys, que criden l’atenció de la baronessa Von Hellman, interpretada per Emma Thompson, i la tempestuosa relació que mantenen, que serà l’origen de la perversa i ja coneguda Cruella de Vil.

«Vaig néixer brillant, dolenta i una mica boja. Soc Cruella», pronuncia una Stone caracteritzada per un ‘look’ extravagant i‘punk, en la línia de la versió animada del personatge de ‘101 dàlmates’ i que molts han comparat amb el d’una altra malvada: Harley Quinn, interpretada per Margot Robbie a la gran pantalla. En aquesta ocasió, igual que Robbie a ‘I Tonya’, Stone estarà a les ordres del director australià Craig Gillespie en un elenc que completen Mark Strong, Joel Fry i Emily Beecham i que també comptarà amb la dissenyadora de vestuari dues vegades guanyadora de l’Oscar, Jenny Beaven, per potenciar l’estètica tètrica del film.

Temes:

Cine Disney