Humor viral

Els millors ‘mems’ de la professora d’aeròbic que va filmar sense voler l’inici del cop d’Estat a Birmània

Les xarxes comparen la rutina de la dona amb una coreografia de David Bisbal o veuen l’aldarull colpista com una invasió alienígena o zombi

Els millors ‘mems’ de la professora d’aeròbic que va filmar sense voler l’inici del cop d’Estat a Birmània
1
Es llegeix en minuts

Les impressionants imatges de Khing Hnin Wai, una professora birmana d’aeròbic, ja han donat la volta al món. La dona es trobava retransmetent una de les seves rutines esportives, una cosa que solia compartir amb els seus seguidors a les xarxes socials. No obstant, en aquesta ocasió la mestra no s’adona que mentrestant, al fons, es desenvolupaven els primers moments del cop d’Estat a Birmània.

Notícies relacionades

Tal com es veu a les imatges, Wai es mostra totalment aliena al que succeeix a la seva esquena, mentre els vehicles blindats i tot terrenys de l’Exèrcit entren al Parlament, la mestra agita els seus braços i malucs al ritme d’una enganxosa cançó.

Una situació que, sens dubte, ha causat bromes i mofes de les xarxes socials. Hi ha de tot, des dels que comparen la rutina de la professora amb una coreografia de David Bisbal o els que utilitzen un humor més àcid per criticar els polítics o ‘influencers’ espanyols.