Ja disponible

’Jodi2’, la nova comèdia negra d’Amazon Prime Video

Una sèrie divertida per a amants de la comèdia negra amb càrregues de bon humor i un toc surrealista. Ja es pot veure el primer capítol de la ficció, dirigida per Sonia Expósito

. La directora també és guionista i una de les protagonistes.

’Jodi2’, la nova comèdia negra d’Amazon Prime Video
Es llegeix en minuts

L’humor negre, el surrealisme i un toc canalla són les claus de ‘Jodi2’, la minisèrie espanyola escrita, dirigida i protagonitzada per Sonia Expósito i la primera temporada de la qual ja està disponible a Amazon Prime Video. Protagonitzada per la mateixa Sonia Expósito i Carlos Giner, que també són els guionistes de la ficció, la comèdia narra la història d’una de les famílies del crim organitzat més temudes de la península Ibèrica.

Et pot interesar

Al costat d’Expósito i Giner, completen el repartiment Guillermo Martínez, Javi Cutanda, Rubén Cabrera i Enrique Díez per donar forma a una història en la qual la situació i els seus personatges es converteixen ràpidament en un veritable caldo de cultiu per al caos i escenes surrealistes que desperten en cada episodi l’humor i la sàtira enmig d’enganys, morts equivocades i personatges rocambolescos que es barregen amb sang i armes.

Produïda per Sonia Expósito Produccions, La Pala i Loniego Producciones, la sèrie compta amb quatre capítols amb una durada d’entre cinc i 20 minuts. Actualment, segons ha apuntat la productora, es «troben en la producció de dos capítols més per completar la primera temporada».