Llarga condemna al rei

Donald Trump nega l’indult al ‘Tiger King’ Joe Exotic

En el seu últim dia en el poder, ha donat el perdó a 143 acusats.

La mediàtica campanya de Joe Exotic no ha tingut l’èxit esperat malgrat la seva gran repercussió.

El raper Lil Wayne sí que s’ha beneficiat dels favors del ja expresident.

Donald Trump nega l’indult al ‘Tiger King’ Joe Exotic
1
Es llegeix en minuts

Sense poder dedicar-se encara al seu estimat perfil de Twitter, Donald Trump s’ha posat a treballar el seu últim dia com a president dels Estats Units. En el seu compte enrere per deixar de ser ‘l’home més poderós del món’, Trump i el seu equip han sigut la millor ajuda per a un total de 143 acusats que han vist com, gairebé per art de màgia, els eren perdonats tots els seus delictes. Entre els redimits es troben Stephen K. Bannon, acusat de gestions il·legals per construir el mur de Trump a la frontera; Elliott Broidy, declarat culpable de conspirar per violar les lleis d’intriga estrangeres per influir en l’administració Trump en nom dels interessos xinesos i malaisis, i el famós raper Lil Wayne, que ha rebut el perdó total per diverses condemnes acumulades. En una enorme llista d’indultats, destaca un absent. El mediàtic Tiger King, Joseph Allen Maldonado-Passage.

Notícies relacionades

Després dels molts esforços de l’equip de Joe Exotic per aconseguir l’indult de Trump, tot ha quedat en un gran fracàs. Això sí, no es pot dir que no ho hagin intentat. L’estrafolari ‘cuidador’ d’animals va escriure fins i tot una carta a Kim Kardashian per demanar que aquesta convencés Trump. Gràcies a la minisèrie documental de Netflix ‘Tiger King’, el cas d’Exotic va arribar fins a Donald Trump Jr., generant així la idea que Trump ‘sènior’ podria indultar Exotic pel fanàtic que era el seu fill del personatge.

El Tiger King compleix una sentència de 22 anys a la presó federal de Fort Worth després de ser declarat culpable d’un complot d’assassinat –fallit– que tenia la intenció d’acabar amb la seva arxienemiga Carole Baskin, una altra de les estrelles del documental de Netflix. Durant el dia d’avui, l’equip d’Exotic ha tingut preparada una limusina al costat de la presó per recollir-lo si se li concedia l’indult segons ha explicat Eric Love, membre de l’equip legal del mediàtic ‘amant’ dels animals. Per ara la sortida amb magnificència d’Exotic ha d’esperar. Potser Trump té temps per a ell si torna al poder el 2024...