Semblança discutible

El Messi de cera, una figura en dubte

· La rèplica de l’astre argentí del Museu de Cera de Barcelona s’ha viralitzat

· La semblança entre la figura i Messi no és apreciada per tots

2
Es llegeix en minuts

El25 d’agostva saltar la bomba. Leo Messi volia abandonar elBarça i, amb això, acomiadar-se deBarcelona, la que ha sigut la seva ciutat durant20 anys. Amb l’argentíencara en el club blaugrana,el nou Museu de Cera de Barcelona ha obert les seves portesi la figura del davanter és un dels principals reclams que es poden trobar a l’edifici de laRambla. Malgrat que la intenció d’imitar la figura del ‘10’ és clara, amb el mític gest que l’argentí dedica a la seva morta àviaCelia després de cada gol –i que en la passada jornada va ser dirigit a Diego Armando Maradona–, la cara deMessi no està tan ben reproduïda, cosa que ha provocat tota mena de reaccions en les xarxes.

Molts usuaris han trobat semblances entre el rostre d’aquesta figura i un jugador de la Lliga, però no del Barça.

D’altres han canviat el futbol pel bàsquet i han vist la semblança en un compatriota de Leo ja retirat,Andrés Nocciniel Chapu’. exjugador que va militar en el Reial Madrid.

A la terra natal deLeohan trobat una altra inspiració en la seva figura, el periodista esportiu Sebastián Vignolo,queva rebre la notícia de la mort de Maradona en ple directe.

Sergi Roberto,Íñigo Martínez, Bradley Cooperi la imitació que feien deMessi en el programa ‘Crackòvia’ deTV-3 també han sigut relacionats amb la figura delMuseu de Cera de Barcelona. Fins i tot a algú l’ha sorprès que s’assembli més al Sergio RamosdeJordi Ríosque a la imitació del sis vegades guanyador de laPilota d’Or per part del mateix actor.

El debat generat pel nivell de semblança que té la figura de Messi, així com el d’altres figures que comparteixen sostre, com araSerena Williams,Marc Márquez,Fernando Alonso i Pau Gasol, ha servit també per recordar ocasions en què el resultat d’una figura de cera ha tingut molt poc a veure amb la seva inspiració.

Notícies relacionades