25 nov 2020

Anar al contingut

CANÇÓ TRISTA ALS GRAMMY LLATINS

Anuel AA incendia les xarxes amb la seva possible retirada i ruptura amb Karol G

'Me Contagie2' és el nou tema del porto-riqueny

Joan Carol

Anuel AA incendia les xarxes amb la seva possible retirada i ruptura amb Karol G

Eric Jamison

Anuel AA ha mostrat durant les últimes setmanes que està descontent amb la indústria musical. El 17 d’octubre va publicar una foto a Instagram criticant que el gènere «s’ha tornat un circ ple de pallassos». Després de diverses setmanes de missatges confusos a les xarxes, aquesta matinada ha presentat ‘Me Contagie2’ i les xarxes han esclatat amb la seva possible retirada de la música i la teòrica ruptura amb la seva parella, Karol G.

Coincidint amb la seva actuació als Latin Grammy 2020Anuel AA ha presentat ‘ Me contagié 2’, una nova versió d’un tema que va cantar el 2016 amb Kendo Kaponi. La cançó, la més trista del porto-riqueny, inclou el ritme de l’emotiu sàmpler ‘Thank You’ de Dido, que ja va ser utilitzat pel raper Eminem. Mentre Eminem va construir amb aquest ritme una dramàtica història de ficció, sembla que Anuel l’ha utilitzat per exposar els seus sentiments més reals.

Real Hasta La Muerte

El vídeo de ‘Me contagié 2’ comença amb un concert d’Anuel AA en el qual ell i el públic xisclen a ple pulmó el seu lema, «Real Hasta la Muerte».  Durant els gairebé tres minuts i mig de durada inclou imatges dels seus concerts, alguna fins i tot en blanc i negre, el que augmenta la sensació d’estar davant el seu comiat. ‘Me contagié 2’ arriba com el que podria ser el regal de comiat d’Anuel, ja que a principis de mes, va dir a través de la seva foto de perfil a Instagram que no volia continuar cantant després dels Grammy.  

«Ens veiem als Grammys i després no ho sé, ja no vull cantar més» ���� •Ese és el polèmic msj que va posar anuel de foto de perfil en el seu Instagram �� •Que pensen? Anuncia retir del gènere urbà? ��

Posted by Vibrasfm on Dimecres, 4 de novembre de 2020

En la prèvia als Latin Grammy, Anuel AA ha expressat el que signifiquen els Latin Grammy per a ell; «Ser nominat als Latin Grammy és totalment diferent. Aquí no es premien números, no es premia la fama. Al ser nominat sento que he complert el meu somni.» Potser el missatge que va publicar Anuel significava que per a ell, després d’aquest premi, ja no es pot aconseguir res més. Però per si tot això fos poc, el post d’Instagram amb el que ha compartit el vídeo de ‘Me Contagie2’ porta un encapçalament simple però que pot ser destructiu. L’emoticona d’un taüt. ¿Representa la mort de la seva carrera com a cantant?, ¿És el final de la relació amb Karol G

Els ‘Bebesitos’, ¿en crisi?

Els rumors de separació de Karol G i Annuel van començar a finals d’agost, ja que des d’aleshores cap ha publicat res amb l’altre a Instagram, la xarxa on sempre s’han mostrat més actius. Els últims post que la parella va compartir semblaven indicar una situació contrària a una imminent ruptura. Mentre Anuel AA va optar per fer saber a tothom que és el ‘rei’ de Karol G, la colombiana va celebrar el 23 d’agost el segon aniversari de la parella.

Recentment, el 16 de novembreKarol G va donar un senyal, molt poc clar, de l’estat de la parella. A través d’Instagram Stories va compartir la pintura d’una parella despullada a bord d’un veler. La imatge anava acompanyada de text  «Té me dices Anuel» i emoticones de cors i dimoniets. Podria ser aquesta la prova que els ‘Bebesitos’ continuen junts.