Terratrèmol a Instagram

Elsa Pataky 'tatua' els seus fills i n'ha de donar explicacions

L'actriu ha celebrat el 60è aniversari de la mare de Chris Hemsworth i les xarxes fan broma amb la seva semblança física

zentauroepp47859253 epa9434  los angeles  estados unidos   22 04 2019   la actri201119195135

zentauroepp47859253 epa9434 los angeles estados unidos 22 04 2019 la actri201119195135 / ETIENNE LAURENT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Elsa Pataky és molt a prop d’arribar als quatre milions de seguidors a Instagram. Amb aquesta quantitat de ‘followers’, les reaccions a cada un dels seus ‘posts’ són multitudinàries. Aquesta vegada, l’actriu espanyola ha fet saltar pels aires la tranquil·litat dels seus fans amb la participació de tres generacions de la seva família. El teòric tatuatge dels seus fills i la increïble semblança amb la seva sogra, la mare del famós actor Chris Hemsworth.

Leonie Hemsworth ha celebrat el 60è aniversari a Austràlia amb una gran festa reunint familiars i amics. El país d’Oceania  compta amb molt poques restriccions pel coronavirus, cosa que ha permès una gran celebració. Ha sigut durant aquesta festa que han nascut les dues polèmiques al voltant de Pataky.

¿Dona o mare?

Han sigut moltes les imatges de la festa de Leonie Hemsworth que han arribat a les xarxes. En especial han destacat aquelles que s’han encarregat de compartir Chris Hemsworth i Elsa Pataky. L’actor que interpreta Thor ha dedicat un bonic –i molt breu – text a la seva mare, compartint diverses imatges d’ells dos junts. 

La publicació es va omplir de comentaris en els quals es discutia si en alguna de les imatges la dona que acompanya Hemsworth és la seva dona o pel contrari sempre es troba posant amb la seva mare. 

¿Irresponsable o enginyosa?

Notícies relacionades

Però la polèmica no es va aturar aquí per a Pataky. L’actriu va decidir fer-se un nou tatuatge durant la celebració de l’aniversari de la seva sogra. El seu primer tatuatge és, curiosament, una runa vikinga  relacionada amb el déu Thor. Més tard es va fer un tatuatge a joc amb Miley Cyrus, la que per un temps va ser la seva cunyada. Aquesta vegada s’ha tatuat al dit del mig de la mà dreta un petit símbol. Fins aquí tot bé, però els seus fills van decidir entrar en el joc.

Sembla que els més petits de la família Hemsworth  han heretat la passió de la seva mare pels tatuatges. El tatuador professional que li va fer la nova pintura a Pataky va realitzar també uns petits dibuixos als braços dels seus fills. La reacció a les xarxes va ser tan gran, que la mateixa actriu va haver d’aclarir que el tatuador va treballar amb un simple retolador al braç dels seus fills, i no es tracta d’un tatuatge permanent.