director del CCAES

Simón va faltar a la roda de premsa perquè estava gravant un episodi de 'Planeta Calleja'

Dilluns el va substituir Silvia Calzón en l'habitual trobada amb els mitjans de comunciación

undefined54567978 el director del centro de coordinaci n de alertas y emergenc200820195523

undefined54567978 el director del centro de coordinaci n de alertas y emergenc200820195523 / Oscar J Barroso AFP7

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fernando Simón, director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES), es troba a Mallorca gravant juntament amb Jesús Calleja un episodi per a la pròxima temporada del programa de Cuatro ‘Planeta Calleja’, ha confirmat aquest dimarts Mediaset. Aquest és el motiu pel qual aquest dilluns no va acudir a la seva habitual, gairebé sagrada, roda de premsa dels dilluns, en un moment de màxima complicació de la segona onada del coronavirus.

L’epidemiòleg serà un dels rostres coneguts que acompanyin Calleja en una de les seves ‘aventures’ dins de la pròxima etapa del programa de Cuatro, ‘Planeta Calleja’, que assoleix la seva temporada número vuit, i que no té encara data d’estrena definida. 

Substitució

Segons han explicat des de Mediaset, Simón es troba «aquests dies» a Mallorca al costat de Calleja, per això s’ha absentat de la seva habitual compareixença dels dilluns des de Moncloa i el Govern hagi recorregut a Silvia Calzón per substituir-lo. Veurem si dijous, la seva altra cita fixa amb les dades de la pandèmia, torna.

Notícies relacionades

No obstant, fonts de Mediaset han indicat que ja que Calleja està «a punt» d’estrenar ‘Volando Voy’, programa en el qual l’aventurer convida l’espectador a recórrer Espanya en helicòpter, no es pot parlar de «data d’estrena a curt o mig termini» per a ‘Planeta Calleja’.

L’episodi en què apareixerà Simón seguirà, segons han assegurat des de Mediaset, la mecànica habitual de les trobades de Calleja amb els seus convidats famosos, aconseguint una entrevista en la qual es coneixerà més al personatge mentre tots dos s’embarquen i comparteixen una aventura.