L'anunci que Messi se'n va, a les xarxes

Estupefacció a Twitter davant la notícia que el futbolista argentí ha enviat un burofax al Barça per deixar el club

memes

memes

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La notícia que  Messi ha comunicat al Barça que vol anar-se'n ja del club blaugrana no ha deixat indiferent a ningú i, per descomptat, han convertit l'argentí i el FC Barcelona en 'trending  topic' a Twitter.

Més informació (Auto)

Título notícia (Auto)

Título notícia (Auto)

Les xarxes socials,  termòmetre de les opinions de la gent sobre l'actualitat, de seguida s'han omplert de missatges que han mostrat el seu recolzament o el seu descontentament a la decisió de l'astre argentí. Però sobretot la seva  estupefacció davant el fet que la sortida de la 'Pulga' és cada vegada més evident.

I per descomptat els mems que han omplert les xarxes tampoc s'han fet esperar i també han sigut  semàfor de les opinions  dels aficionats al futbol o de qualsevol que ha volgut expressar de quina manera li ha afectat el fet que Messi, al qual molts consideren el millor jugador de la història del futbol, abandoni el club en el qual s'ha format com a futbolista.

3?ref_src=twsrc%5Etfw»>August 25, 2020 

Notícies relacionades

També hi ha els qui especulen amb la idea que Messi se'n vagi a la Juventus, el club en el qual milita el seu etern rival, Cristiano Ronaldo.

Segueix a Extra en Facebook

Temes:

Mems Messi