GIRA UNIKORNIO

Pablo López tornarà a brillar a Roses

El malagueny farà un concert a la ciutadella de Roses el 13 d'agost, dins del festival Sons del Món

zentauroepp54060533 barcelona  09 07 2020 inauguracion del festival fes pedralbe200803152939

zentauroepp54060533 barcelona 09 07 2020 inauguracion del festival fes pedralbe200803152939 / FERRAN SENDRA

2
Es llegeix en minuts
SILVIA ALBERICH

Destil·la sensibilitat, talent i màgia. Ell, el seu piano i la seva veu. Pablo José López Jiménez (Fuengirola, 1984), més conegut com a Pablo López, és un dels grans referents del pop espanyol. L’artista, que es va donar a conèixer el 2008 després del seu pas per la sisena edició d’‘OT’, està immers en la seva gira Unikornio, batejada així pel nom del seu pròxim disc, el quart en l’exitosa trajectòria musical del malagueny, que espera veure la llum a finals d’aquest any. 

Després d’actuar per tot Espanya, López recala el pròxim 13 d’agost a Roses, on oferirà un concert en el marc del festival Sons del Món. L’únic acompanyament tornarà a ser el seu piano, el seu inseparable company d’aventures i l’únic en aquesta gira tan atípica. Una actuació íntima i pròxima en la qual l’artista torna als seus orígens per fer vibrar un públic privilegiat que podrà viure de prop i disfrutar les cançons de l’artista. Ho farà a la Ciutadella de Roses, un recinte emmurallat que l’artista coneix bé. «És una sort tocar aquí. La Costa Brava és com un tresor mig amagat i des de fa uns anys torno per actuar», confessa el malagueny. 

Malgrat les restriccions i les normes establertes a causa de la Covid-19, la motivació i l’entusiasme de l’autor d’El patio segueixen intactes i, les del seu públic, també. «L’acollida continua sent formidable, al nivell de sempre. Després del confinament, la gent fins i tot té més força i gairebé són ells els que m’animen i em transmeten més energia», afirma.

De nou, a ‘La Voz’

A la gira Unikornio i al llançament de l’àlbum anàleg s’uneix la seva faceta com a ‘coach’ en ‘La voz’ (Antena 3), programa a què està vinculat des de fa anys. En la pròxima edició, el malagueny compartirà plató amb el seu inseparable amic Antonio Orozco, amb la cantant italiana Laura Pausini i amb Alejandro Sanz. Una edició que arriba «carregada de sorpreses», com avança el mateix López.

Proper i amb un gran sentit de l’humor, el cantant recorda amb estima el seu pas per l’acadèmia més famosa de la televisió, però també reconeix l’enorme repercussió mediàtica que suposa participar en un ‘talent show’ d’aquestes dimensions. «Quan surts d’‘OT’ vius molt fugaçment una realitat que sembla de ciència-ficció, però, si saps portar-ho, és un bon aprenentatge», afegeix.

Notícies relacionades

Un aprenentatge que segueix molt present en la vida d’aquest compositor de 36 anys que té a la seva vitrina tres premis 40 Principals, un de Cadena Dial i ha sigut nominat dues vegades als Grammy Llatins. Reconeixements que l’estimulen i el fan continuar creant cançons, compartint-les i fent vibrar un públic fidel i entregat que s’emociona amb ell. 

La pròxima cita serà en la 13a edició de Sons del Món, pel qual aquest estiu ja han passat artistes i grups com Sopa de Cabra, Miki Núñez Diego el Cigala. El 13 d’agost toca el torn a Pablo López i, el 15, a Lola Índigo, que clausurarà un festival que s’ha convertit en un referent a la Costa Brava. 

Temes:

Pablo López