VÍDEO A TIKTOK

'No em toquis', la guanyadora d'Eurovisió Netta Barzilai canta al coronavirus

La cantant israeliana recomana «rentar-se les mans, no tocar-se i posar-se una mascareta»

nettacovid-19

nettacovid-19

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Netta Barzilai, la cantant israeliana que va guanyar Eurovisió el 2018, ha dedicat una cançó a la pandèmia del coronavirus. Fidel al seu estil, hi ha posat grans dosis d’humor per pujar al seu perfil de TikTok el tema ‘Don’t touch me’, un dels tres consells que dona per ajudar a contenir l’epidèmia, que ja s’ha cobrat 5.000 morts a tot el món.

«Renta’t les mans, no em toquis, posa’t una mascareta i... ¡No em toquis!», canta l’artista de 27 anys valent-se d’un sintetitzador i amb autotune.

Barzilai va guanyar el festival de la cançó fa dos anys amb la cançó ‘Toy’, un tema amb picades d’ullet al moviment #MeToo. Aquella edició va suposar la quarta victòria per a Israel, que ja va guanyar el popular certamen el 1978, 1979 i 1998.

Després del seu èxit ‘Toy’, la israeliana ha publicat altres ‘hits’, com ara ‘Nana Banana’ i ‘Bassa Sababa’. 

Eurovisió es manté (de moment)

Notícies relacionades

Dos anys després, i a causa de la crisi mundial pel Covid-19, Eurovisió 2020 podria veure’s afectat. De moment, la cita continua endavant. Els caps de les delegacions de cada país es van reunir a Rotterdam dilluns passat, 9 de març, per decidir si se celebrarà la pròxima edició els dies 12, 14 i 16 de maig. 

Aquesta comissió ha fet una crida a la calma. Si tot continua com està previst, el representant espanyol, Blas Cantó, viatjarà fins als Països Baixos per cantar el seu tema ‘Universo’. En aquest país, de moment s’han diagnosticat més de 320 infectats i hi ha tres morts.