AFECTUOSA ANÈCDOTA

Un net dibuixa les instruccions perquè el seu avi pugui veure el futbol a la tele

El noi va compartir el croquis a Twitter i ha aconseguit més de 80.000 'm'agrada'

croquistwitter

croquistwitter

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Juanjo, un estudiant de periodisme a la URJC de Madrid, s’ha fet viral a Twitter al publicar un dibuix que ha fet per al seu avi amb les instruccions per veure el futbol a la televisió.

I és que l’avi del Juanjo, un gran aficionat a aquest esport, sempre havia tingut problemes per entendre’s amb el comandament de la televisió. Una cosa totalment normal, si tenim en compte que aquests aparells cada vegada tenen més botons i funcions. Per això, Juanjo va decidir ajudar-lo de la manera més fàcil i gràfica possible amb un simple dibuix del seu comandament de televisió acompanyat per unes senzilles instruccions.

En el croquis, el Juanjo especifica clarament els tres passos que ha de seguir el seu avi per connectar amb els partits de futbol: primer, ha de prémer el botó de ‘source’, després, utilitzar la fletxa per baixar fins a l’opció de HDMI 2 i, finalment, prémer el botó de l’‘OK’. 

El tuitaire, al veure la repercussió que ha tingut la seva anècdota, ha publicat una instantània amb el seu avi en la qual tots dos posen somrients amb les instruccions. Un bonic i simple gest que permetrà a l’avi de Juanjo disfrutar del futbol cada cap de setmana.

Notícies relacionades

 

Sigue a Extra en Facebook

Temes:

Futbol Família