Banksy juga amb la violència i la innocència en un mural de Sant Valentí

L'artista de carrer britànic regala a la seva ciutat natal un grafiti que mostra una nena amb un tirador i una tacassa de flors vermelles

bansky

bansky

1
Es llegeix en minuts
Reuters

L’artista de carrer britànic Banksy ha fet un regal de Sant Valentí a la seva ciutat natal, Bristol, pintant un nou mural que mostra una nena amb un tirador i una tacassa de flors vermelles.

Banksy, la identitat del qual no es coneix públicament, no ha confirmat que l’obra d’art sigui seva. Acostuma a reclamar la propietat de les seves obres a través d’Instagram, però aquest dijous a la tarda ni el seu agent ni ell havien confirmat la seva autoria.

El grafiti mostra una nena, pintada en blanc i negre, que porta una dessuadora negra i la caputxa posada, pintada en una paret d’una casa a l’àrea de Barton Hill de Bristol.

Un tirador i flors vermelles

La noia porta un tirador a una mà i té l’altra darrere seu, com si just acabés de llançar el projectil. La bola de pintura, que ha impactat a uns quants metres d’ella a la mateixa paret, és d’un vermell intens i simula una tacassa de sang, feta de fulles i flors de plàstic vermell.

L’art de carrer de Banksy sovint crida l’atenció sobre qüestions socials, a l’afegir elements de foscor a escenes que d’una altra manera serien alegres.

Notícies relacionades

Al desembre, l’esmunyedís artista va destacar el tema de la problemàtica de la vivenda, amb un mural en el qual va dibuixar dos rens voladors estirant un home sense llar en un trineu al banc del carrer, a la ciutat anglesa de Birmingham.

Seguiu Extra a Facebook