CELEBRACIÓ ATÍPICA

Oferta per Sant Valentí: posa el nom del teu ex a un escarabat i mira com se'l mengen

Un zoo dels EUA ven insectes a 4,6 euros i rates a 22 perquè els ocells i serps facin un tiberi, que es podrà veure per internet

zentauroepp3521719 barcelona 08 10 2005 suciedad en la plaza catalunya   en la 200212211329

zentauroepp3521719 barcelona 08 10 2005 suciedad en la plaza catalunya en la 200212211329 / MARTA JORDI

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El zoo de San Antonio, a Texas (EUA), ofereix una curiosa manera de celebrar Sant Valentí, el dia internacional de l’amor: comprar un escarabat per 5 dòlars (una mica més de 4,5 euros) o una rata per 25 (uns 22 euros), posar-li el nom d’un ex i que sigui l’àpat d’un dels animals que viuen al zoològic.

La curiosa iniciativa es publicita a les xarxes socials del zoo i en la seva pàgina web amb el títol de ‘Cry me a cockroach’ (una cosa així com ‘Plora’m un escarabat’) i assegura que és la manera perfecta de recompondre «un cor malmès».

Notícies relacionades

El zoo enviarà un certificat en el correu electrònic de cadascun dels donants per autentificar el nom del seu escarabat o rata. Això sí, quan es procedeixi a alimentar els ocells i serps del zoològic –un esdeveniment que serà difós en un vídeo a través de la seva web i de les seves xarxes socials– es mostrarà el nom de l’insecte o rosegador, però no el donant que l’hi ha posat, per preservar la intimitat de l’ofès. A més, només es mostrarà el nom de pila; en cap cas cognom o malnom.

Segueix Extra  a Facebook

Temes:

Texas