VISCA EL DIA DE LA MARMOTA

Bill Murray torna a 'Atrapat en el temps'

L'actor torna a interpretar un dels seus personatges més emblemàtics per a un anunci de Jeep estrenat a la Superbowl

murray

murray

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A més d’un espectacle esportiu i musical, la Superbowl sempre es reserva sorpreses per als amants del cine, ja sigui amb tràilers d’estrenes de l’any o anuncis nostàlgics. Aquesta 54a edició ha portat un retrobament emblemàtic, el de Bill Murray en un dels seus papers més famosos, el de Phil Connors, protagonista d’‘Atrapat en el temps’.

Precisament l’actor que s’ha oposat a rodar una seqüela de l’èxit de Harold Ramis de 1993 ha accedit a protagonitzar l’anunci de Jeep basat en la història del dia de la marmota.

En el curt, de poc més d’un minut, es veu Murray despertar-se una vegada i una altra quan el despertador toca les sis del matí. Però en lloc de lamentar-se per repetir un i una altra vegada la mateixa història, Murray s’aixeca cada vegada més feliç, ja que disposa de l’últim model de la marca (i amb els seus cotxes cap dia és igual, segons el seu eslògan). 

L’anunci s’ha rodat al mateix lloc, Woodstock (Illionois, i compte amb alguns dels seus protagonistes, com l’alcalde del poble (el germà del protagonista, Brian Doyle-Murray) i el personatge de Ned Ryerson (Stephen Tobolowsky), que no para de perseguir-lo un dia sí l’altre també. 

Aquest és l’anunci de Murray per a Jeep:

Notícies relacionades

I el tràiler de la pel·lícula orignal:

Segueix Extra  a Facebook