BADADA AL 'PHOTOCALL'

Celia Freijeiro fa un 'topless' a la gala dels Feroz

«Primer va ser Sabrina, després Janet Jackson i ara jo. ¡¡¡Free the nipples!!!», ha tuitejat amb humor la protagonista de 'Vida perfecta'

zentauroepp51778446 freijeiro feroz200117112841

zentauroepp51778446 freijeiro feroz200117112841 / Manuel Cedron

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En lloc d'un 'glups', l'actriu Celia Freijeiro ha dit «el que està fet, ja està fet», i ella mateixa ha tuitejat amb humor el vídeo que en plena alfombra vermella de la gala dels Premis Feroz 2020 ha mostrat sense voler que no portava sostenidor sota el preciós vestit de setí blanc sense mànigues que va escollir. La intèrpret, de 36 anys, que va acudir amb els seus companys de 'Vida perfecta' (Movistar+) a l'entrega de premis, va acabar botant de felicitat pels dos guardons que s'ha emportat la sèrie que protagonitza. I en un d'aquests salts el 'paraula d'honor' li va jugar una mala passada i va quedar amb els mugrons a l'aire.

Lluny d'avergonyir-se, la gallega ha tuitejat: «Primer va ser Sabrina, després Janet Jackson i ara jo. ¡¡¡Free the nipples!!!».

En el vídeo es veu com la de Vigo s'adona del que passa i prova, ja tard, de subjectar-se el vestit amb la mà. 

Notícies relacionades

El momentàs 'Free the Nipple' ('llibertat per als mugrons') s'ha convertit en viral a Twitter, i ha sigut molt aplaudit per altres companys de professió. Per exemple, l'actor de 'Vis a Vis' Alberto Velasco, que li ha dedicat un «You are the fucking queen!!!» ('ets la punyetera reina'). Altres usuaris també han recordat un clàssic dels dibuixos animats, de la sèrie 'Mazinger Z' i el seu cèlebre personatge Afrodita, 'pits fora'.

La sèrie escrita per Leticia Dolera estava nominada en cinc categories i finalment es va emportar les estatuetes a la Millor Sèrie de Comèdia i al Millor Secundari, per a Enric Auquer.

L'equip de 'Vida perfecta', la sèrie escrita per Leticia Dolera (centre) per a Movistar+.ie de foto / DAVID FERNÁNDEZ