Les millors felicitacions de Nadal dels líders polítics

Des de Pedro Sánchez fins a Donald Trump, la majoria han fet ús de les seves xarxes socials per felicitar les festes

GRAF4347. SEVILLA (ESPAÑA), 25/12/2019.- El rey Guillermo Alejandro de los Países Bajos, la reina Máxima, y sus tres hijas Amalia, Alexia y Ariana, posan para una fotografía que se hicieron todos juntos en la Feria de Sevilla de este año, vestidos con trajes de sevillanas, utilizada por la familia real holandesa para felicitar las navidades en los dialectos oficiales de los Países Bajos, pero también en inglés y español. EFE/Arenda Oomen SÓLO USO EDITORIAL

GRAF4347. SEVILLA (ESPAÑA), 25/12/2019.- El rey Guillermo Alejandro de los Países Bajos, la reina Máxima, y sus tres hijas Amalia, Alexia y Ariana, posan para una fotografía que se hicieron todos juntos en la Feria de Sevilla de este año, vestidos con trajes de sevillanas, utilizada por la familia real holandesa para felicitar las navidades en los dialectos oficiales de los Países Bajos, pero también en inglés y español. EFE/Arenda Oomen SÓLO USO EDITORIAL / Arenda Oomen (EFE)

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des de Pedro Sánchez fins a Donald Trump, la majoria de líders polítics han fet ús de les seves xarxes socials per felicitar el Nadal. Aquí van els 

Pedro Sánchez

El president espanyol en funcions, de forma molt concisa i tant en castellà com en els tres idiomes oficials del país, ha desitjat unes «bones festes» i «justícia, pau i concòrdia per a tothom».

Boris Johnson

Molt més extens ha sigut el primer ministre britànic, Boris Johnson, que en el vídeo que ha penjat en el seu compte de Twitter ha felicitat les festes a tothom, especialment als que «desinteressadament» no celebraran les festes fins més tard, com metges i infermers, policies i resta de membres dels serveis públics.

La presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, també ha sigut moderada en la seva felicitació i ha desitjat a tots els europeus «un gran 2020».

Jair Bolsonaro

No així el president brasiler, Jair Bolsonaro, que ha escrit un enigmàtic tuit per felicitar el Nadal: «De la sèrie de Joan 8:32 (9): El futur del Brasil depèn dels esforços de cadascun de nosaltres. No cobreix, en una sola persona, la solució del que va ser destruït durant dècades per l’acció del dolent i l’omissió del bo».

Família reial d’Holanda

La família reial neerlandesa ha elegit una imatge presa a la passada Fira d’abril de Sevilla per felicitar les festes nadalenques als seus compatriotes, vestits, excepte el Rei Guillem, amb roba típica de ‘faralaes’ andalusos, informa Efe.

Donald Trump

El president nord-americà, Donald Trump, va enviar durant la Nit de Nadal una felicitació de Nadal als membres de diverses unitats de l’exèrcit desplegades en diferents punts del món. «Espero que cada membre del nostre exèrcit senti l’aclaparadora gratitud de la nostra nació», va dir Trump a l’inici d’una videoconferència des del seu complex de Mar-A-Lago a Florida, on passa les seves vacances de Nadal.

«Els desitjo un Nadal increïble», va dir Trump als representants de la Unitat 103 de l’Exèrcit a Kuwait, al Cos de Marines a l’Afganistan, a la unitat Forest Sherman de la Marina al Golf d’Aden, al 20 Esquadró d’Atac de la Força Aèria a Missouri, i a l’estació Sitka de la Guàrdia Costera a Alaska.

Notícies relacionades

Durant la videoconferència, un soldat va preguntar a Trump què li havia comprat a la primera dama, Melania Trump. «Aquesta és una pregunta difícil. Li vaig aconseguir una bonica targeta i molt amor», li va respondre. «Encara estic pensant en el regal de Nadal. Queda poc temps. No gaire, però encara queda una mica de temps», va replicar.

El dia de Nadal ha sigut la primera dama qui ha compartit a les xarxes la felicitació nadalenca, un vídeo que comparteix amb Donald Trump i en el qual dirigeix ella el missatge de bons desitjos de «pau, amor i felicitat».