A L'OCTUBRE

La casa de Barbie a Malibú es lloga a Airbnb

La icònica nina celebra el seu 60è aniversari obrint al públic la 'Dreamhouse' a escala real, amb vestidor i tobogan directe a la piscina, a menys de 60 euros la nit

7ab085be-1735-4ef7-a75b-fa75cd4169fd

7ab085be-1735-4ef7-a75b-fa75cd4169fd

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Per primera vegada i per una estada única de dues nits, la mansió de Malibú de Barbie a mida real es lloga a la plataforma Airbnb. La icònica nina de Mattel celebra aquest any el seu 60è aniversari, per la qual cosa ha volgut obrir al públic la seva espectacular casa de tres pisos decorada en rosa. Una fantasia feta realitat per a les milers de nenes i nens que en la seva infància van jugar amb la ‘Dreamhouse’

Des del 23 d’octubre, a partir de les onze del matí a Califòrnia (20.00 hores a Espanya), per 60 dòlars –53 dòlars– la nit (impostos no inclosos), s’obrirà la licitació per accedir a aquesta exclusiva residència. «La Barbie està emocionada davant de la possibilitat de poder donar-vos la benvinguda a la seva llar. Desitja compartir la seva història i continuar inspirant els seus fans a tot el món. Aquesta icònica mansió mostrarà el que més la motiva», descriuen alweb Airbnb.

Un repàs per la història de la nina

Notícies relacionades

La casa d’estil de platja californià està decorada amb una barreja de mobiliari nou, ‘vintage’ i modern de meitat de segle passat, i destaca entre les seves estades un vestidor que recull totes les professions que ha tingut la Barbie al llarg de les dècades (des d’astronauta, gimnasta i bombera fins a exploradora i executiva). A la mansió, de dues habitacions i dos banys i banyera de bombolles, també hi ha cabuda per a un estudi, cine privat, una pista d’esport, i una piscina amb vista a la platja i amb tobogan per tirar-s’hi des del primer pis.

L’experiència a la casa de Barbie inclou altres serveis, com una trobada amb l’estilista Jen Atkin, una classe d’esgrima amb la medallista Ibtihaj Muhammad i una classe de cuina interactiva amb la propietària de Malibu Seaside Chef.

Temes:

Airbnb