Va passar en un autobús, al Brasil

El salt d'un ratolí provoca enrenou en un autobús i rialles a les xarxes

Un usuari va publicar el vídeo queixant-se del transport públic i a Twitter s'ho van prendre amb molt humor

eye-to-eye-4397581 1920

eye-to-eye-4397581 1920

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Crits, gent fugint, nervis... Amb l’actitud de la gent, qualsevol diria que estaven davant d’un perillós animal, però la realitat és que aquesta reacció viral l’ha provocat un petit ratolí.

L’animal en qüestió es trobava en un autobús de Belém, al Brasil, posat tranquil·lament quan es va veure obligat a actuar davant de les molèsties que li estaven provocant. 

En les imatges, difoses i viralitzades a través de Twitter, veiem com el petit ratolí es troba en una finestra quan comencen els crits i escarafalls. Un jove obre aquesta finestra perquè pugui sortir, però veient els perills que hi havia fora va preferir fer un enorme salt cap a terra. Cap a la gent. Drama en el transport públic.

L’escena de terror viscuda a l’autobús res té a veure amb les emocions que va despertar a Twitter, on un usuari ho va compartir destacant el bon servei del transport públic.

"Slow motion", diu un. O el que és el mateix, el salt amb alentiment. Com si es tractés d’una competició als Jocs Olímpics. Amb música, esclar.

Notícies relacionades

Per si després de dos vídeos hi ha qui no percep bé el moviment, una altra usuària es va encarregar d’immortalitzar-lo. El vol del ratolí. Tercera part.

El vídeo va ser compartit i comentat per milers de persones. La majoria, com no podia ser de cap altra manera, entre rialles, amb molt d’humor.